AENK | "Όσο υψηλότερα γίνεται"

Η Κηφισιά μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 και τέσσερις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του δείχνει πως δίκαια βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Ηλία Παπαθεοδώρου. "Ο άμεσος στόχος μας είναι να ξεκουραστούμε. Οι παίκτες έχουνε κάνει μία πολύ μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια. Μπορεί να χάσουμε τον ρυθμό μας με την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά έχουμε ανάγκη την ξεκούραση. Είμαστε στην τρίτη θέση και συνεχίζουμε

για τα επόμενα παιχνίδια", δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αρχιτέκτονας της επιτυχημένης πορείας της Κηφισιάς στο superbasket.gr.

Ο Σάββας Νικητάκης από την πλευρά του έχει απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του. "Δεν έχουμε οριοθετήσει ως στόχο την κατάκτηση κάποιας θέσης. Εμείς θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν, γιατί έχουμε την ικανότητα", ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Έχουμε πάρα πολύ καλό ρυθμό και τώρα που κάποιες ομάδες δείχνουν κουρασμένες, εμείς δείχνουμε πως έχουμε περισσότερα αποθέματα ενέργειας. Συνεχίζουμε για το τέσσερα στα τέσσερα".

Για τον Σπύρο Διαμαντόπουλο η ομαδικότητα της Κηφισιάς είναι ένα από τα "κλειδιά" για την επιτυχημένη πορεία της: Το τελευταίο διάστημα παίζουμε πάρα πολύ καλά και δείχνουμε πως είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Θέλουμε η ομάδα να τερματίσει όσο υψηλότερα γίνεται. Θέλουμε είμαστε υγιείς και να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να είμαστε ευτυχισμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα