AENK | Ο δικός της ο δρόμος...

Ο τρόπος λειτουργίας και η οργάνωση που υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΝΚ θυμίζει πραγματικά... πανεπιστήμιο! Με σκληρή και μεθοδική δουλειά από την οικογένεια Λατσούδα και τον Ηλία Παπαθεοδώρου και με τους παίκτες να βγάζουν τον καλύτερό σου εαυτό πάνω στο παρκέ ήρθε η πολυπόθητη άνοδος στην Α1.

Η παρουσία στα μεγάλα σαλόνια ανεβάζει τον πήχη, αλλά δεν αλλάζει την φιλοσοφία της ομάδας... Οι νεοφώτιστοι διατήρησαν στο ρόστερ τους τον Θοδωρή Σιούτη, τον Δημήτρη Μενουδάκο,

τον Σπύρο Διαμαντόπουλο, τον Χρήστο Πετροδημόπουλο και τον Γιάννη Ψαθά, ενώ αποκτήθηκαν αξιόλογοι ξένοι (Κρόκερ, Γκάρετ, Γουντς, Βασίλιεβιτς) και πραγματικά πρωτοκλασάτοι Έλληνες (Νίκος Λιακόπουλος, Νίκος Μπάρλος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Δημήτρης Κομποδιέτας).

Η δουλειά του κόουτς Παπαθεοδώρου πηγαίνει καλά όσον αφορά το μοντάρισμα του ρόστερ και αυτό είναι εμφανές τόσο στα φιλικά, όσο και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η εμφάνιση ήταν πειστική και με την πληρότητα που υπάρχει, αλλά και την υγεία που εκπέμπει, η ΑΕΝΚ είναι έτοιμη να συνεχίσει στο δικό της δρόμο και να ξεπεράσει ξανά τις προσδοκίες όλων...

Keywords
Τυχαία Θέματα