ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΤΟCROSS ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Τα περιφερειακά πρωταθλήματα Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου του 2011 ξεκινάνε για τον πρώτο αγώνα MOTOCROSS που διοργανώνεται στο Μικρόκαστρο του Δήμου Βοϊου Κοζάνης την Κυριακή 3 Απριλίου. Η ιδιωτική πίστα του Αθλητικού Σωματίου Μ.ΜΙΚΡΟ με την αμφιθεατρική θέα και μήκος 1.650 μ. θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με την μεγάλη αλλαγή για το 2011 να είναι η... δυνατότητα συμμετοχής Αθλητών εκτός Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου στην κατηγορία OPEN.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΤΟCROSS ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΗΠΕΙΡΟΥ
1ος ΑΓΩΝΑΣ
Άρθρο 1. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣΤο αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αθλητικό σωματείο «ΜοτοσυκλετιστέςΜικροκάστρου» (Μ.ΜΙΚΡΟ.), διοργανώνει τον 1ο αγώνα motocross του περιφερειακού πρωταθλήματοςΔυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ.Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνωνΜοτοσυκλέτας, τον Γενικό κανονισμό αγώνων motocross και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.
Άρθρο 2. ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΜέλη: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΑΧΤΣΙΑΒΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΠρόεδρος Αγωνοδικών: ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣΑγωνοδίκης:, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Α. ΧΡΗΣΤΟΣΠαρατηρητής: ΣΙΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΑλυτάρχης: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣΓραμματέας Αγώνα: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ H. ΧΡΗΣΤΟΣΤεχνικός Έφορος: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΙατρός Αγώνα : INTERSALONIKA
Άρθρο 3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΟι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 στο Δ.Δ. Μικρόκαστρου του Δήμου Βοΐου Κοζάνης.Η διάρκεια του αγώνα θα είναι 20 λεπτά + 2 γύροι, και για τις κατηγορίες Mini και Junior 15 λεπτά + 1γύρος.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: 6945498032 & 6947189382
Άρθρο 4 – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΔικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές οι οποίοι έχουν αθλητικό δελτίο της ΑΜΟΤΟΕ σε ισχύ για το 2011. Στις κατηγορίες MX1 και MX2 μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές των σωματείων της Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου που δεν συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross της ΑθλητικήςΜΟΤ.Ο.Ε.Στην κατηγορία OPEN μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές από όλα τα σωματεία της Ελλάδας μέλη της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα γίνονται στα σωματεία τους και θα δηλώνονται για τον αγώνα από τον υπεύθυνο του σωματείου ηλεκτρονικά στο www.e-amotoe.gr από την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011. Η συμμετοχή στον αγώνα κοστίζει 25 ευρώ για τις κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2 και 40 ευρώ για την κατηγορία OPEN.
Άρθρο 5 - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΗΠΕΙΡΟΥΟι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:ΜΧ1: Δίχρονες από 151 cc και άνω και τετράχρονες από 251 cc και άνω - κόκκινο φόντο, λευκός αριθμόςΜΧ2: Δίχρονες έως 150 cc και τετράχρονες έως 250 cc - λευκό φόντο, μαύρος αριθμόςMX OPEN: Ενιαία κατηγορία.MX Junior: Μοτοσυκλέτες έως 85κ.ε. 2Τ και, έως 150κ.ε 4Τ (τροχοί 16’’-19’’), αθλητές 12 ετών έως 15 ετών - μαύρο φόντο, λευκός αριθμός.MX Mini: Μοτοσυκλέτες έως 65κ.ε., αθλητές 8 ετών έως 12 ετών - λευκά φόντα, μαύροι αριθμοί.
Keywords
Τυχαία Θέματα