Μην μιλάς όταν η κυρία οδηγεί...

Οι δοκιμές έδειξαν ότι η επίδοση των γυναικών βελτιώθηκε αισθητά όταν έλαβαν μία μικρή «επιβράβευση» των προσπαθειών τους.
Δύο πανεπιστημιακοί, ερευνητές Ψυχολογίας εξέτασαν την ικανότητα από 545 Αμερικανών σπουδαστών να εκτελέσουν μία πνευματική εργασία με παράλληλη χειραγώγηση της εμπιστοσύνης και της αυτοπεποίθησής τους.
Μπορεί για τους περισσότερους άνδρες το να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό όταν η σύντροφός τους βρίσκεται στη 17η προσπάθεια να σταθμεύσει το αυτοκίνητο, να είναι κάτι το αδιανόητο, ωστόσο έρευνες έδειξαν ότι...είναι καλύτερο να ... «καταπιούν τη γλώσσα τους».Προσπάθησαν
να αποδείξουν λοιπόν αν ισχύσει αυτό που λέγεται για αστείο μεταξύ των ανδρών, ότι δηλαδή παρκάρουν καλύτερα και μπορούν να διαβάσουν ευκολότερα έναν οδικό χάρτη, απ' ότι οι γυναίκες.
Η χειραγώγηση της εμπιστοσύνης και της αυτοπεποίθησης είναι το κλειδί της ιστορίας, σύμφωνα με τις δοκιμές. Σύμφωνα με τους ερευνητές αν μία γυναίκα νιώθει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνει, τότε αντίστοιχα είναι τα αποτελέσματα και σε άλλες δραστηριότητές της, ακόμα και αν αυτές αφορούν στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου ή στο να διαβάσει το χάρτη.
Γι' αυτό λοιπόν μία μικρή «ένεση» αυτοπεποίθησης την ώρα που η σύντροφός σας ετοιμάζεται να παρκάρει σε δύσκολο σημείο, ίσως και να κάνει την έκπληξη...[tragiko]
Keywords
Τυχαία Θέματα