Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision: Το Opel Corsa υποστηρικτής του Λούκα Γιώρκα

Το Opel Corsa είναι υποστηρικτής του Λούκα Γιώρκα στην προσπάθειά του να διακριθεί στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιείται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας,10 -14 Μαΐου.
Ενισχύοντας καταλυτικά την ελληνική συμμετοχή,το
Opel Corsa θα διανύσει πολλά χιλιόμετρα μαζί με τον...καλλιτέχνη σε μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες,όπως η Τουρκία που είναι ο επόμενος του προορισμός στο πλαίσιο της προβολής του τραγουδιού του.Τι καλύτερο λοιπόν από ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει επιδόσεις και προηγμένες τεχνολογικά λύσεις που μετατρέπουν το κάθε ταξίδι σε μια απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Ο Λούκας Γιώρκας , αγαπημένος του νεανικού κοινού από τη συμμετοχή του στο X-Factor, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή διοργάνωση με το τραγούδι «Watch my Dance» σε μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Ο Λούκας ήδη έχει γράψει στο κοντέρ του ατέλειωτες ώρες πρόβας με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.
Με αφορμή αυτή τη δυναμική μουσική συνεργασία, ο κ. Λεωνίδας Μισαλάκης, Marketing Manager GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία αφού στο πρόσωπο του Λούκα αναγνωρίσαμε έναν νεαρό καλλιτέχνη με όρεξη και πάθος γι αυτό που κάνει, κάτι που χαρακτηρίζει και την ίδια τη μάρκα Opel και το πάθος μας για τα αυτοκίνητα. Το Opel Corsa θα ταξιδέψει μαζί του σε όλη αυτή τη διαδρομή όντας το απόλυτο αυτοκίνητο για νέους, απαιτητικούς και φιλόδοξους ανθρώπους».πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα