O Στρος Καν έδωσε εξηγήσεις για την πολυτελέστατη Porsche Panamera

Εξηγήσεις μετά τα πολλά καυστικά σχόλια για "Σοσιαλιστές της Σαμπάνιας", έδωσε μέσω συνεργατών ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος εθεάθη να κινείται με πολυτελή Porsche ενώ ετοιμάζεται να διεκδικήσει την γαλλική προεδρία.
Όπως εξηγούν συνεργάτες του Στρος Καν...το πολυτελές αυτοκίνητο δεν ανήκει σε αυτόν αλλά του το δάνεισε για λίγο ένας στενός του
φίλος. Πρόκειται για τον Ραμζί Χιρούν, στέλεχος του γαλλικού ομίλου Λαγκαρντέρ. Οι εξηγήσεις έρχονται μετά από πολλές ημέρες κριτικής για το "ατόπημα" του γάλλου Σοσιαλιστή.
Ο Στρος Καν προσπαθεί να "αποσείσει" την εικόνα του τεχνοκράτη που εκπροσωπεί τις "παχιές γάτες" της Wall Street και την οικονομική ελίτ και να "περάσει" την εικόνα ενός αριστερού διανοουμένου σε επαφή με τα κοινωνικά προβλήματα.
Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι με την επέτειο των 30 χρόνων από την νίκη του Φρανσουά Μιτεράν στην γαλλική προεδρία, κυκλοφόρησε -ακόμη- ένα αστείο κατά του Ντομινίκ Στρος Καν. Ο επίσης σοσιαλιστής Μιτεράν αποκαλείτο "ήρεμη δύναμη" (“la force tranquile”) και ο υποψήφιος πρόεδρος Στρος Καν έγινε... "la Porsche tranquile''. Συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ αναφέρουν ότι επισήμως θα δηλώσει τις προθέσεις του για την προεδρία στις 28 Ιουνίου, όταν ξεκινήσει η κούρσα επιλογής υποψηφίου στους γάλλους Σοσιαλιστές.trelokouneli
Keywords
Τυχαία Θέματα