3ος Αγώνας GTCC'11 - Mέγαρα 25- 26 Ιουνίου - Αιτήσεις Συμμετοχής

Μετά από πολλές προσπάθειες της Συντονιστικής επιτροπής, μετά την ακύρωση του αγώνα που ήταν να γίνει στις 29 Μαΐου, λόγω έλλειψης άδειας τέλεσης αγώνων, και μετά την απρόσμενη λήψη της άδειας στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας του GTCC στα Μέγαρα μαζί με τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας το Σ-Κ 25-26 Ιουνίου 2011.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν
ελεύθερα δοκιμαστικά, που θα αρχίσουν περίπου στις...14.00 και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Οι Αιτήσεις συμμετοχών λήγουν την Δευτέρα 20 Ιουνίου.
Η κατάθεση των Αιτήσεων Συμμετοχής θα γίνει από τις 18:00 έως τις 21:00 στα γραφεία της λέσχης SmartMania, Καρπενησίου 40 στο Περιστέρι (γωνία με την οδό Φωτήλα στο υπόγειο). Τις αιτήσεις θα μπορούν να προσκομίσουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του κάθε club ενώ η ομάδα του GTCC που θα βρίσκεται εκεί ως υπεύθυνη για την λήψη των συμμετοχών δεν θα κάνει δεκτές μεμονωμένες συμμετοχές.
Παρά την αύξηση του κόστους του αγώνα Το παράβολο συμμετοχής παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα υπάρχει μία μικρή αύξηση και θα είναι 40 Ευρώ.
Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC
Όπως αναφέρεται και στην αίτηση συμμετοχής όσοι αγωνιζόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο Club θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη της περιοχής τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αγωνιστική λέσχη στην περιοχή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική επιτροπή του GTCC.
Μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες θα αποσταλούν με FAX δεν θα γίνουν δεκτές!
Μπορείτε να κατεβάσετε τον Ειδικό Κανονισμό του GTCC από το site του GTCC.
Keywords
Τυχαία Θέματα