Υπογράφει ο Καστίγιο


Το συμβόλαιό του με τον Άρη αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός θα βρεθεί στα γραφεία των «κίτρινων» και θα βάλει την υπογραφή του σε συμφωνία δύο ετών με ετήσιες απολαβές 550.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο Άρης είναι κοντά στην απόκτηση και του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Με τον 30χρονο υπάρχει προφορική συμφωνία για δύο χρόνια έναντι 320.000 ετησίως.

Από εκεί και πέρα, στα γραφεία της ΠΑΕ θα παρουσιαστεί σήμερα ο Κώστας Μενδρινός για να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση για την εμπλοκή του
στο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια.

Ένας άλλος παίκτης που εμπλέκεται στην υπόθεση, ο Χρήστος Αραβίδης, έστειλε μήνυμα, μέσω facebook, όπου ανέφερε: «Η λασπολογία έχει αναχθεί σε επιστήμη. Όσοι έχουν μυαλό και αντίληψη καταλαβαίνουν και όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν τι πρεσβεύω. Όποιος ψάχνει απολογίες, ενοχές και ‘χαρά’ στη μιζέρια του, ας ψάξει αλλού».

Τέλος να αναφέρουμε ότι σήμερα στις 18:00 οι παίκτες του Άρη έχουν το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αύριο, Τρίτη, θα γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών και την Τετάρτη θα αρχίσουν οι προπονήσεις, που μέχρι τις 7 Ιουλίου θα διεξάγονται στο Νέα Ρύσιο.

Την επομένη, στις 8 Ιουλίου, η αποστολή θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 του μήνα δίνοντας φιλικά με Ατρόμητο (15/7) και Κέρκυρα (19/7). Στις 25 του μήνα θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και θα ολοκληρωθεί στις 7 Αυγούστου.
zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα