Βάλε το στήθος σου στο παιχνίδι του σεξ !!!



Με την κλειτορίδα σου έχεις ασχοληθεί ικανοποιητικά. Με το πέος του, κάνεις ό,τι μπορείς. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις στο παιχνίδι και το παραμελημένο στήθος σου που μπορεί να σου χαρίσει οργασμούς που ούτε είχες φανταστεί!

Η πλειοψηφία των γυναικών φροντίζει να διατηρεί το στήθος της υγιές και επενδύει πολλά, πάρα πολλά χρήματα σε σουτιέν που χαρίζουν στήριξη και είναι θελκτικά στο αντρικό μάτι, Δαντέλες, σατέν υφάσματα, μαξιλαράκια για έξτρα ανόρθωση είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χρησιμοποιείς για να κάνεις το στήθος σου πιο θελκτικό. Τώρα, μπορείς με απλές σέξι κινησούλες μόνη σου ή με το ταίρι στο κρεβάτι, να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ με οδηγό το στήθος σου.

Στο κρεβάτι μαζί του:

Α. Τα κορμιά μας ενωθήκαν: Κάθε φορά που ο καλός σου ασχολείται με το στήθος σου είτε με τα δαχτυλάκια, είτε με τη γλώσσα του, , ο εγκέφαλος σου παράγει την ορμόνη οξυτοκίνη, γνωστή και ορμόνη της αγάπης που είναι η ίδια που παράγεται και κατά τον οργασμό. Για να αυξήσεις την ηδονή και την έκκριση της οξυτοκίνης, κάνε το εξής:

Βάλε τον αγαπημένο σου να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού και ανέβα επάνω του. Τύλιξε τα χέρια σου γύρω από το λαιμό του και πίεσε το στήθος σου πάνω στο δικό του. Εναλλακτικά και ενώ είστε στην ιεραποστολική στάση, τράβηξέ τον κοντά σου μέχρι το στέρνο του να ακουμπήσει στο στήθος σου. Προσπαθήστε να συγχρονίσετε τις αναπνοές σας και καθώς τρίβεις τις ρώγες σου πάνω στο στέρνο του, η κυκλοφορία του αίματος θα αυξηθεί (δια της τριβής) ενώ θα νιώσεις έντονη ηδονή και ερεθισμό στο στήθος.

Β. Αντιπερισπασμός: με τον ίδιο τρόπο που το πέος του καλού σου ξεσηκώνεται στη θέα του γυμνού σου κορμιού, ακριβώς έτσι, μπορείς να ερεθίσει το στήθος σου χωρίς να χρειαστεί εκείνος να αγγίξει τις θηλές σου που φέρουν και τις περισσότερες νευρικές απολήξεις. Ζήτα του να παίξει με τις άκρες των δαχτύλων του γύρω γύρω από το στήθος σου. Άφησε τα δάχτυλά του να διατρέξουν τη γραμμή ανάμεσα στο στήθος σου και κατόπιν το καθένα ξεχωριστά περιμετρικά (να διαγράφει κύκλους) και χωρίς να ακουμπήσει στα επίμαχα σημεία, στις ρώγες. Ταυτόχρονα, μπορεί να χρησιμοποιεί το έτερο χέρι και τα έτερα πέντε δάχτυλά του προς ικανοποίηση της κλειτορίδας σου.

Γ. Φύλλο και φτερό: μπορεί τα δαχτυλάκια του να κάνουν θαύματα με τα στηθάκια σου αλλά στο παιχνίδι απογείωσης του στήθους σου, μπορείτε να βάλετε ένα σωρό υλικά. Φαγώσιμα λαδάκια που γλύφει πάνω από τις ρώγες σου, ένα κομμάτι σατέν ή μεταξένιο ύφασμα, ένα φτερό που θα διατρέξει το στήθος σου ή μια κρέμα σώματος με την οποία θα αλείψει αισθησιακά τις ρώγες και το στήθος σου συνολικά, είναι μόνο μερικές ιδέες για να ξυπνήσετε το πάθος.

Δ. Γύρω γύρω όλοι: σίγουρα, στο παιχνίδι με το στήθος σου, τα φώτα πέφτουν στις θηλές αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως η σκουρόχρωμη περιοχή γύρω από τις ρωγίτσες σου είναι η πιο ευαίσθητη, γνωστή ως θηλαία άλως.

Ζήτα του να πάρει μικρά παγάκια στα χεράκια και να να ξεκινήσει να δια
Keywords
Τυχαία Θέματα