Τράκαρε με… άλογο και σκοτώθηκε ακαριαία!

 Ένα αδέσποτο άλογο ήταν η αιτία να βρει τραγικό θάνατο ένας 69χρονος μοτοσικλετιστής στον επαρχιακό δρόμο Ροδόπολης – Πλατανακίων των Σερρών!

Η σύγκρουση της μηχανής με το ογκώδες ζώο ήταν μοιραία για τον άτυχο οδηγό που τραυματίστηκε βαρύτατα και, παρά την άμεση μεταφορά του αρχικά στο Κέντρο Υγείας ... Ροδόπολης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο ασυνείδητος οδηγός που συγκρούστηκε με έναν 37χρονο μοτοσικλετιστή την στιγμή που έβγαινε από πρατήριο καυσίμων στην Κέρκυρα,
αλλά άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και εξαφανίστηκε τρέχοντας, εγκαταλείποντας μέσα σε αυτό την σύντροφό του!

Ο 34χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που διέταξε να κρατηθεί ως την απολογία του στον ανακριτή. Την ώρα της δουλειάς του έχασε τη ζωή του ένας 45χρονος εργάτης από το Μεσολόγγι στο εργοστάσιο της εταιρείας «ΚΑΛΑΣ», όταν έπεσε στο κενό από την στέγη του κτιρίου ύψους οκτώ μέτρων. Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου. Αντίθετα, είχε «άγιο» ένας 11χρονος μαθητής που έπεσε από πολυκατοικία στην πλατεία Δημάδη του Αγρινίου, όταν έχασε την ισορροπία του ενώ έπαιζε. Όμως, στάθηκε τυχερός καθώς τραυματίστηκε μόνο στο χέρι και το πόδι!

protothema
Keywords
Τυχαία Θέματα