«Το ελληνικό ποδόσφαιρο στο χειρότερο σημείο της ιστορίας»

Έστω και με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, με τα αποτελέσματα των αποφάσεων για τα στημένα παιχνίδια, αλλά και των εκκρεμοδικιών να διαμορφώνουν μια διαφορετική εικόνα. Έτσι στην κλήρωση μπήκαν δύο ομάδες (Α’ και Β’), οι οποίες θα είναι....




ή η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός, ή ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας. Εκτός αυτού προέκυψε κι άλλο πρόβλημα με τη συμμετοχή της
Αναγέννησης Γιαννιτσών, η οποία δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει και πάλι και θα κρίνει εάν θα χορηγήσει ή όχι άδεια συμμετοχής. Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει τότε την θέση θα πάρουν οι Πόντιοι Κατερίνης.

Την ίδια στιγμή πρέπει να αναφέρουμε ότι εκκρεμούν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα στημένα παιχνίδια κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κι άλλες διαφοροποιήσεις. Από την κλήρωση δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό παιχνίδι στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία (καλώς εχόντων των πραγμάτων) διεξαχθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής

Παναχαϊκή-Πλατανιάς
Βέροια-Βύζας Μεγάρων
Πανθρακικός-Καλλονή
Πιερικός-Ομάδα Β'
Καλλιθέα-Διαγόρας
Ομάδα Α'-Ηρακλής Ψαχνών
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Γιαννιτσών ή ΑΕ Ποντίων
Εθνικός Αστέρας-Φωκικός
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Επανομής

Καλογιάννης: «Στο χειρότερο σημείο της ιστορίας»
Στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, υποστήριξε ο Σπύρος Καλογιάννης σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.


«Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της ιστορίας. Κρινόμαστε όλοι για την αξιοπιστία μας που έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο», ήταν το σύντομο σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Β’ Γ’΄Εθνικής.
sportfm
Keywords
Τυχαία Θέματα