Θετική εξέλιξη η «εκεχειρία» στην Κερατέα


Γ. Πεταλωτής: «Είναι πολιτικές αποφάσεις που υλοποιούνται»«Στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου προγραμματίζεται να υπάρξει κι ένας διάλογος για λεπτομερή ζητήματα και είναι πολύ θετικό ότι υπήρξε μια τέτοια εξέλιξη», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με την «εκεχειρία» στο «μέτωπο» της Κερατέας, αναφέροντας ότι υπάρχει υποχώρηση από τα μπλόκα και ότι θα υπάρξει περαιτέρω υποχώρηση και της αστυνομίας.

Επεσήμανε δε ότι η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρ του διαλόγου, της μετριοπάθειας και της αναγκαιότητας ενός έργου «που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από
κανέναν».

Ερωτηθείς τι άλλαξε ώστε σήμερα να υπάρχει αυτή η εξέλιξη και για το εάν υπήρχε «εμμονή» κάποιου υπουργού σε μια συγκεκριμένη στρατηγική, ο κ. Πεταλωτής παρέπεμψε στην απόφαση των κατοίκων ότι θα πρέπει να υπάρξει διάλογος.

Συμπλήρωσε δε ότι «το θέμα είναι να υλοποιηθεί το έργο κατά τον καλύτερο τρόπο», ότι «δεν έχει αλλάξει τίποτα από την πλευρά της κυβέρνησης» και πως «δεν υπάρχει καμία εμμονή κάποιου που έχει αρθεί, γιατί δεν υπάρχουν εμμονές».

«Είναι πολιτικές αποφάσεις που υλοποιούνται», σημείωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα