Στον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ για τους ερυθρόλευκουςΟ Ολυμπιακός πρόλαβε κι έκανε την ύστατη στιγμή της μεταγραφικής περιόδου δικό του τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο 26χρονος φόργουορντ εξασφάλισε νωρίς το απόγευμα την ελευθέρας του από τη Μάλαγα και οι «ερυθρόλευκοι» πρόλαβαν να κινήσουν τις διαδικασίες για το τυπικό σκέλος της απόκτησής του πριν τις 18:00 (όταν κι έληγε η σχετική προθεσμία).

Ο διεθνής άσος αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για
να ενταχθεί στη νέα του ομάδα και να αρχίσει προπονήσεις, πιθανώς και να αγωνιστεί το Σάββατο στα play-offs.

Ο Πρίντεζης έχει συμφωνήσει μέχρι το τέλος της σεζόν και στο τέλος της περιόδου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν σε νέα βάση για την πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας τους. Πριν έχει αίσιο τέλος η υπόθεση, συμφώνησε να λάβει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν (προέβλεπε 1,2 εκατ. ευρώ συνολικά) και έλυσε τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός θα καλύψει έναν μήνα του συμβολαίου του ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναδείχθηκε από τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε με τους Νέους από το 2002 μέχρι το 2006 κι εν συνεχεία δόθηκε δανεικός στη Λάρισα (2006/07).

Το καλοκαίρι του 2007 επέστρεψε με διαφορετικούς όρους και μέχρι το 2009, όταν δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε και συμφώνησε με την Ουνικάχα του Αΐτο Ρενέσες για ένα «χρυσό» τριετές συμβόλαιο.

Ο πρώτος χρόνος του στη Μάλαγα ήραν εξαιρετικός, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στην κλείδα τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός παρκέ και δεν κατάφερε να βρει τον εαυτό του. Στη δεύτερη σεζόν ήρθε σε ρήξη με τον Αΐτο Ρενέσες, ενώ ακόμη κι όταν αυτός αντικαταστάθηκε από τον Τσους Ματέο, δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην ομάδα. Στις αρχές Μαρτίου αποφασίστηκε να τεθεί εκτός ομάδας και η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του είχε ήδη αρχίσει.

Φέτος είχε 6,2 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 12,6 λεπτά κατά μέσο όρο στην ACB Liga, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 5,6 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 15,1 λεπτά ανά αγώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα