Οι 10 ταινίες που θα ξεχωρίσουν το καλοκαίρι


Εδώ και χρόνια, κινηματογραφικό καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνον επαναλήψεις με αγιόκλημα και γιασεμί αλλά και φρέσκια σοδειά με air condition και κουβάδες ποπ κορν...





Περισσότερο από κάθε φορά εφέτος, πολλές από τις ταινίες που βρίσκονται
στον....

θερινό προγραμματισμό ανήκουν στα δυνατά χαρτιά των εταιρειών τους, ταινίες που κάποτε ούτε κατά διάνοια θα έβγαιναν καλοκαιράκι.

Κινούμενα σχέδια, action movies, παραγωγές του Στίβεν Σπίλμπεργκ, super ήρωες, ακόμη και ο τελευταίος Χάρι Πότερ, θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στους μήνες που ακολουθούν, στους οποίους η χειμερινή αίθουσα θα γίνει must, καθώς πολλές από αυτές τις ταινίες είναι τρισδιάστατες.



Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις ταινίες σου δίνουν την αίσθηση της επανάληψης. Κάπου τις έχεις ξαναδεί. Και αυτή είναι η αλήθεια. Τις έχεις ξαναδεί. Γιατί έχουν ξαναγυριστεί και μια και δυο και τρεις φορές στο παρελθόν.



Μια ματιά στις δέκα που ξεχωρίζουν τα λέει όλα.



Θα τις ευχαριστηθούμε με ποπ κορν; Σίγουρα. Αλλά θα πρέπει να ευχηθούμε και καλή έμπνευση στο Χόλιγουντ...







«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ»

Περιπέτεια φαντασίας

Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρους, Τζέφρι Ρας, Ιαν Μακ Σέιν, Μπιλ Νάι

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ

Το 2003 ο Τζόνι Ντεπ φόρεσε για πρώτη φορά τη «στολή» του πειρατή-φάντασμα Τζακ Σπάροου. Σήμερα ήρθε η ώρα της τέταρτης. Τα αμύθητα ποσά που έχουν κάνει οι τρεις προηγούμενες ταινίες τα τελευταία οκτώ χρόνια οφείλουν να συνεχισθούν και μάλιστα σε τρισδιάστατη μορφή! Χαβάη, Πουέρτο Ρίκο, Λος Αντζελες, Λονδίνο. Και πού δεν πήγαν για να κάνουν γυρίσματα κατά τη διάρκεια του πολύμηνου «ρεσάλτου» τους, το αποτέλεσμα του οποίου θα φανεί σε λίγες ημέρες, στο Φεστιβάλ των Καννών όπου οι τέταρτοι Πειρατές θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους.

Α' προβολή: 19 Μαίου 2011



«THE HANGOVER

Κωμωδία

Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης, Τζάστιν Μπάρθα Σκηνοθεσία: Τοντ ΦίλιπςΠώς και πώς περιμένω τη συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του 2009, τότε που οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζάστιν Μπάρθα χάθηκαν στην κόλαση του Λας Βέγκας αφήνοντας πίσω τους θεατές σκασμένους στα γέλια. Αυτή τη φορά τα φιλαράκια θα χαθούν στην εξωτική Ταϊλάνδη, οπότε ένας Θεός ξέρει τι θα μας περιμένει. Εγώ πάντως δεν τη χάνω με τίποτε. Θεωρώ ότι το «Hangover» είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών και ένα feeling μού λέει ότι το δεύτερο μέρος δεν θα με απογοητεύσει.

Α' προβολή: 2 Ιουνίου 2011



«ΚUNG FU PANDA

Κινούμενα σχέδια

Φωνές: Τζακ Μπλακ, Σεθ Ρόγκεν, Αντζελίνα Τζολί, Ντάστιν Χόφμαν, Λούσι Λιου, Ντέιβιντ Κρος, Γκάρι Όλντμαν, Τζάκι Τσαν

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ ΓιουΑπό το στούντιο που μας έχ
Keywords
Τυχαία Θέματα