“Μόνη βιώσιμη λύση ο Βαρδινογιάννης, ο Βγενόπουλος μας δούλεψε”





Επίθεση κατά των Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ τόνισε πως ο “Mr MIG”... δούλεψε τους πάντες στον ΠΑΟ, επισήμανε πως ο πρώην πρόεδρος των “πρασίνων” ήταν αυτός που δημιούργησε την “μαύρη τρύπα” στα οικονομικά της ομάδας, ενώ δήλωσε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι η μοναδική βιώσιμη λύση για το “τριφύλλι”!

Αναλυτικά
η συνέντευξη του Δ. Γιαννακόπουλου στην ιστοσελίδα “sportnet.gr”:

- Ας ξεκινήσουμε με κάτι δυσάρεστο… Βρίσκετε λογικές τις επιθέσεις που γίνονται στο πρόσωπο σας;

«Στην Ελλάδα ισχύει πια περισσότερο απ' ότι στη Γερμανία του Γκαίμπελς το `'ρίξε, ρίξε λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει''. Πρωτοπόρος σ' αυτή την τακτική είναι ο ιντερνετικός όμιλος λασπολόγων του ύποπτου ιδιοκτήτη, ο οποίος επέλεξε ακόμη και τις Άγιες Μέρες του Πάσχα την δυσανάλογη προβολή ενός ακόμη ασήμαντου περιστατικού: ένα κείμενο ενός μικρού συνδέσμου έγινε πρώτο θέμα. Δεν πιστεύω ότι έχουν απήχηση τέτοιου είδους πράγματα, παρότι, λυπάμαι που το λέω, στον Παναθηναϊκό, τα τελευταία δύο χρόνια μια μικρή μερίδα κόσμου, άλλαξε. Άρχισε να υιοθετεί συμπεριφορές που κάποτε κοροϊδεύαμε».

-Τι εννοείτε;

«Εννοώ ότι κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, έγιναν `'νεοέλληνες-νεοπαθηναϊκοί''. Αλαζονικοί, κακομαθημένοι, ανιστόρητοι και με ενδιαφέρον `'μόνο για το αποτέλεσμα, όπως κι αν έρθει''. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Σαν παναθηναϊκός έχω μάθει να χαίρομαι μόνο με τις νίκες που έρχονται έντιμα και μέσα στο γήπεδο. Ούτε με `'κασέτες'' ούτε με `'παράγκες'' ούτε `'όπως να `ναι'', θέλω να κερδίζω. Το `'τι θα γράψει το ταμπλό'', `'τι θα γράψει η Ιστορία'' δεν μπορεί, ούτε πρέπει να είναι η λογική κανενός υγιούς ανθρώπου. Δεν αγιάζει όλα τα μέσα ο κάθε σκοπός.

Αυτά ήταν πράγματα τελείως ξένα στην παναθηναϊκή νοοτροπία μέχρι πριν από δυό χρόνια και, δικαίως, ήμασταν περήφανοι γι' αυτό. Άλλωστε, αν το καλοσκεφτείτε, αυτή η νοσηρή νοοτροπία φταίει σε μεγάλο ποσοστό και για την κρίση που σήμερα ταλανίζει τον τόπο μας: να καταφέρω ΕΓΩ κάτι, όπως να `ναι. Όχι στο πλαίσιο νόμων, κανονισμών, ηθικών αξιών, θεσμών, αλλά όπως λάχει.

Όπως με βολεύει. Κι ας πάνε στο παλιάμπελο οι νόμοι, οι ηθικές αξίες, οι κανονισμοί. Τη δουλίτσα μου να κάνω ΕΓΩ και τι με νοιάζει; Όμως πρέπει να μας νοιάζει. Δεν μας ένοιαζε ότι δίναμε ψεύτικα στατιστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα το πληρώνουμε. Έτσι και στον αθλητισμό, άμα `'δεν σε νοιάζει πώς κερδίζεις, αρκεί να κερδίζεις'', γίνεσαι `'νεοέλληνας-νεοπαναθηναϊκός». Γίνεσαι, δηλαδή, ό,τι κορόιδευες και απέρριπτες κάποτε…»

- Να δούμε για τι σας κατηγορούν, ένα ένα; Με τον Ερασιτέχνη και τη συναυλία της Βίσση και τη χορηγία της DPG Digital Media, για παράδειγμα, τι έγινε; Δεχθήκατε επίθεση γι' αυτό. Ότι ήταν προσχηματική.

«Εδώ βρέθηκαν άνθρωποι εντός του συλλόγου να σαμποτάρουν την εκδήλωση, επειδή, όπως είπαν `'δεν ρωτήθηκαν''… Τα `'νέα ήθη'' που έφερε ο Πατέρας, στοίχισαν στον πο
Keywords
Τυχαία Θέματα