Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις καλύτερα;

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ
Είναι μια γυναίκα δυναμική, κινητική, με επιθυμία για δράση, γενναιόδωρη, ορμηττική, πρωτοποριακή και της αρέσει να προβάλετται στην κοινωνία. Ερωτικά θέλει να είναι κατακτητής, είναι επιθετική, αισιόδοξη, ρομαντική, ονειροπόλα. Στηρίζει αυτούς που την αγαπούν και μπορεί να μείνει μόνη της καιρό χωρίς σχέση καθώς ψάχνει τον ιππότη. Θυμώνει, μερικές φορές γίνεται μοναχική, της αρέσει να την επαινούν και να τη συγχαίρουν. Αποκτά εμπειρίες πριν
δεσμευτεί, αγαπά δυνατά και είναι απαιτητική στο γάμο και στον έρωτα. Φεύγει εύκολα όταν απογοητευτεί.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Κριό
Η σχέση αυτή είναι δυνατή, παθιασμένη, ρομαντική, συναρπαστική. Εκείνη είναι δυναμική και ενθουσιώδης και μπορεί να τον καταλάβει και να τον σεβαστεί καθώς έχουν πολλά κοινά στοιχεία αρκεί να την θεωρεί ίση με αυτόν. Δύσκολα χαλάει αυτή η σχέση καθώς και οι δυο είναι ειλικρινείς και έχουν κοινές κατευθύνσεις.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Ταύρο
Εκείνη ενδιαφέρεται για την υλική ασφάλεια, τα οικονομικά και συνήθως έχει το πάνω χέρι στην ερωτική τους σχέση. Την ενοχλεί που είναι απόλυτος. Αγαπούν και οι δυο το σπίτι και την πολυτέλεια. Εκείνος είναι τρυφερός, λογικός, της συμπεριφέρεται όμορφα αλλά τη ζηλεύει γιατί είναι πολύ ανεξάρτητη. Δεν είναι πολύ ιδανική ερωτική σχέση αλλά μπορεί να γίνει πολύ παραγωγική αν τα βρουν.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Δίδυμο
Είναι μια σχέση που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είναι και οι δυο πνευματώδεις, προσαρμοστικοί και εκφραστικοί. Εκείνος θαυμάζει το μυαλό της, τη συμβουλεύεται και της καλύπτει τα πνευματικά της ενδιαφέροντα. Εκείνη γοητεύεται από την κινητικότητά του και τα πολλά του ενδιαφέροντα. Είναι μια καλή σχέση αφού παλεύουν μαζί για διάφορους στόχους και ζουν με εξαντλητικό ρυθμό.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Καρκίνο
Δύσκολη σχέση με συγκρούσεις. Εκείνη είναι αυθόρμητη, δυναμική, ανεξάρτητη, λίγο σκληρή, και πρέπει να κάνει πολλές υποχωρήσεις μαζί του καθώς εκείνος είναι ευγενικός, πολύ συναισθηματικός, δυναμικός χωρίς να το εκφράζει και διστακτικός. Ταιριάζουν μόνο ερωτικά αλλά αυτό δεν αρκεί σε μια σχέση και σε μια γυναίκα αυτού του τύπου.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Λέων
Ταιριάζουν πολύ ερωτικά παρόλο που εκείνος είναι πιο συντηρητικός. Ο Λέων είναι μεγαλόκαρδος, την κάνει να αισθάνεται όμορφα, της δίνει το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς και εκείνη το αναγνωρίζει και της αρέσει. Μοιράζεται μαζί του τα ενδιαφέροντά του και τις ευθύνες του.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Παρθένο
Εκείνη εντυπωσιάζεται από την ομορφιά του, της αρέσει η συναισθηματικότητά του και η απόσταση που εκείνος κρατάει την ερεθίζει. Εχουν όμως πολλές διαφορές. Ο Παρθένος είναι σχολαστικός, προγραμματισμένος και δύσκολα αλλάζει τον τρόπο ζωής του και το χαρακτήρα του και κείνη είναι φιλόδοξη και ενστικτώδης. Καλύτερα να μείνουν δυο καλοί φίλοι.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Ζυγό
Εκείνος είναι ρομαντικός, διακριτικός, συναισθηματικά ευμε
Keywords
Τυχαία Θέματα