Η κατάρρευση της Demi Moore, η κασέτα και η μάχη με τους δαίμονές της

Η κασέτα με την κλήση στα έκτακτα περιστατικά όταν η Demi Moore λιποθύμησε βγήκε στη δημοσιότητα. "Μυρίζει κάτι σαν θυμίαμα αλλά δεν είναι μαριχουάνα", είπε το άτομο που βρισκόταν δίπλα στην ηθοποιό.

Η πάλη με τους δαίμονές της, ξανάρχισε.

Πριν από λίγες μέρες η Demi Moore κατέρρευσε και η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Την ίδια στιγμή ο πρώην άνδρας της Ashton Kutcher
διασκέδαζε στο Σάο Πάολο. Η κασέτα που εδώ και λίγες ώρες έχει δοθεί στα μέσα ενημέρωσης δείχνει πως ίσως η κατάρρευσή της δεν ήταν μόνο λόγω της αγχώδους περιόδου που διανύει η Moore μετά το χωρισμό της από τον 33χρονο ηθοποιό.Η βοηθός (;) της μιλώντας στα έκτακτα περιστατικά είπε: "Κάπνισε κάτι. Δεν είναι μαριχουάνα αλλά κάτι που μοιάζει και δείχνει να έχει σπασμούς. Δεν ξέρω γενικά τι παίρνει".Σύμφωνα με τη Huffington Post η διάσημη ηθοποιός είχε στο παρελθόν προβλήματα με το αλκοόλ και άλλες ουσίες. Σε συνέντευξή της η Moore είχε παραδεχτεί πως είχε πολύ έντονη εφηβεία ενώ φέρεται να είχε εθισμό στην κοκαΐνη γεγονός που την οδήγησε σε κλινική απεξάρτησης για 2 εβδομάδες.Ακόμη, η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά τράβηξε την προσοχή του σκηνοθέτη της ταινίας St. Elmo's Fire, Joel Schumacher, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People το 1996.Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2007 ο πρώην άνδρας της Bruce Willis παραδέχτηκε πως εκείνος και η ηθοποιός είχαν προβλήματα εθισμού και είχαν συμβουλεύσει τις κόρες τους να είναι πολύ προσεκτικές."Αυτό το διάστημα έχουμε σε εξέλιξη με τις κόρες μας μια συζήτηση. Έχουν το γονίδιο και τις προειδοποιήσαμε. Έχετε μια προδιάθεση να εθιστείτε στο αλκοόλ. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε, τους είπαμε. Τα παιδιά μου είναι κατά των ναρκωτικών", είχε αναφέρει στο Playboy.Άτομα από το περιβάλλον της ηθοποιού ισχυρίζονται πως ο κατήφορος της Moore ξανα-ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Το lifestyle περιοδικό In Touch αναφέρει πως η ηθοποιός τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε ένα χάος. Τον τελευταίο χρόνο υπήρξε κάθοδος και πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της.Η ίδια πηγή τονίζει μεταξύ των άλλων πως παρόλο που τα τελευταία χρόνια έδειχνε νηφάλια κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν ίσχυε.
Keywords
Τυχαία Θέματα