«Αγανακτισμένοι» ημέρα 19: Τρίτο πανευρωπαϊκό ραντεβού



Νέα συγκέντρωση «Αγανακτισμένων» διαδηλωτών στο πλαίσιο μιας τρίτης πανευρωπαϊκής κινητοποίησης προγραμματίζεται για το βράδυ της Κυριακής.

Εκείνο που ελπίζουν, όπως λένε, είναι σε πείσμα του άστατου καιρού και του εορταστικού τριήμερου, ο όγκος της συγκέντρωσης να είναι ανάλογος της περασμένης Κυριακής.

Στη Λαϊκή Συνέλευση, στην πλατεία Συντάγματος,
αποφασίστηκε στις 15 Ιουνίου, ημέρα συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, να περικυκλώσουν τη Βουλή και να στηρίξουν την απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

«24 ώρες στο δρόμο», λένε.

«Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα», αναφέρεται στο ψήφισμα, που αναρτήθηκε στον ιστότοπο real-democracy.gr.

«Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού: Όλοι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7 το πρωί: 1. Μπροστά στη Βουλή. 2. Στο μετρό Ευαγγελισμός. 3. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο», σημειώνεται.

«Δίνουμε από τώρα αγωνιστικό ραντεβού για τη μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου», καταλήγει το ψήφισμα.

«Το βασικό μήνυμα από τις πλατείες είναι ότι οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να ανεχθούν ένα πολιτικό σύστημα που για χρόνια λειτούργησε στην αδράνεια, που οδήγησε τη χώρα στη διαφθορά και στη σπατάλη. Δικαίως αγανακτούν με όλα αυτά οι Ελληνες και οι Ελληνίδες», δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

www.nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα