Η Κοιλάδα των Εκπλήξεων, του Πήτερ Μπρουκ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το διάσημο παγκοσμίως Theatre des Bouffes du Nord παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την «Κοιλάδα των εκπλήξεων» σε κείμενο και σκηνοθεσία Πήτερ Μπρούκ – Μαρί Ελέν Ετιέν με την Ελληνίδα βραβευμένη Σαιξπηρική ηθοποιό Κάθριν Χάντερ, από 2 έως 6 Δεκεμβρίου 2014.

Ο Πήτερ Μπρούκ στην «Κοιλάδα των εκπλήξεων» εξερευνά τις εντυπωσιακές εμπειρίες ανθρώπων που βλέπουν τον κόσμο κάτω από ένα διαφορετικό φώς. Θέμα του οι άγνωστες πτυχές του ανθρώπινου εγκεφάλου. Περιδιαβαίνοντας τα όρη και τις πεδιάδες της ύπαρξης μας, με σταθμό την έκπληξη και τον εντυπωσιασμό, ο

Μπρούκ, συνεχίζει και συμπληρώνει το θέμα που ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Το ταξίδι στο Θέατρο που αντιγράφει την ζωή.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο κάθε ήχος έχει ένα χρώμα.! Το κάθε χρώμα έχει μία διαφορετική γεύση! και ο αριθμός 8 είναι μια ευτραφής κυρία! Το καινούργιο έργο του Πήτερ Μπρουκ είναι ένα καλειδοσκοπικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του ανθρώπινου εγκέφαλου.

"Σαγηνευτικό, συγκινητικό, απρόσμενα αστείο"

The Observer

Ο maitre του Θεάτρου μας εξηγεί με πολύ απλά θεατρικά μέσα την πολυπλοκότητα της εξυπνάδας και της λογικής

Figaro

Ο Μεγάλος Πήτερ Μπρούκ ακόμα ψάχνει την αλήθεια, ρισκάρει τολμά. Θέατρο όπου η φρεσκάδα, η χαρά το χιούμορ αλλά και ο προβληματισμός συνθέτουν την έρευνα του γκουρού του Θεάτρου.

Liberation

Η «Κοιλάδα των εκπλήξεων» είναι μία παραγωγή της Αττικής Πολιτιστικής Εταιρείας, Ελλάδα, Bouffes du Nοrd Γαλλία, Holland Festival, Young Vic Λονδίνο, Theatre for a New Audience, New York, κλπ

Με ελληνικούς υπέρτιτλους (Η ανάγνωση των υπερτίτλων από τις θέσεις της πλατείας, είναι ευκολότερη από την 4η σειρά και μετά).

Keywords
Τυχαία Θέματα