Sangre y Agua / Vivianna Giannaki: Η παράσταση Tango Crudo

Η παράσταση Tango Crudo που θα παρουσιαστεί στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, είναι το αποτέλεσμα της αγάπης και της εργασίας των συντελεστών της επάνω στο αυθεντικό, Αργεντίνικο Tango.

H υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη, υπότροφος του Ιδρύματος Α. Ωνάσης και

νικήτρια των διεθνών Διαγωνισμών Giuseppe Di Stefano στη Σικελία και `Giuseppe e Stanislao Giacomantonio` στο Reggio Calabria, έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Δημιούργησε την ομάδα Sangre y Agua/Vivianna Giannaki με σκοπό την υλοποίηση παραστάσεων που αφορούν αποκλειστικά το Αργεντίνικο Tango.

Η πρώτη παράσταση της ομάδας, με τίτλο `Bailando Espero` παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου το Σεπτέμβριο του 2014 υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Αθήνα.

Η ομάδα του Tango Crudo σχηματίστηκε από δύο Αργεντίνους χορευτές και δασκάλους tango που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, τον Carlos Dall` Asta (Danzarin) και την παρτενέρ του Μαρία Καραγεόργου, τον Ariel Horacio Fuhr (Catedral Estudio de Tango) και την παρτενέρ του Πέγκυ Δαδάκη, τον Αργεντίνο instrumentalist Herman Mayr, όπως επίσης και το κορυφαίο χορευτικό ζευγάρι των Ελλήνων Λουκά Μπαλώκα και Γεωργίας Πρίσκου (Tango Fix). Η ομάδα συμπεριλαμβάνει και τους Κώστα Βλαχόπουλο (χρωματική φυσαρμόνικα) και Μάριο Καζά (πιανίστα), μουσικούς με διεθνή δραστηριότητα.

Το Tango Crudo είναι μία παράσταση με χορό, τραγούδι και ακολουθείται από χορευτική βραδιά Αργεντίνικου tango (milonga).

Πρωτόγονο, καθαρό υλικό
Ο έρωτας για όλα τα στοιχεία
Το πάθος, η πρώτη ύλη
Η ουσία της ζωής.

VIVIANNA GIANNAKI – SOPRANO
HERMAN MAYR –PIANO, GUITAR
KOSTAS VLACHOPOULOS – CHROMATIC HARMONICA
MARIOS KAZAS - PIANO

DANCERS:
CARLOS DALL’ ASTA – MARIA KARAGEORGOU
LOUKAS BALOKAS – GEORGIA PRISKOU
ARIEL HORACIO FUHR – PEGGY DADAKI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: GEORGE AMARADOS, CARLOS DALL` ASTA
`MILONGA DE AMOR` - DJ : SOPHIE MARGARONI

Η παράσταση Tango Crudo θα παρουσιαστεί στις 14 Μαΐου 2015, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα