Το τζάκι, αλλιώς

Ακόμα πιστεύεις ότι το τζάκι είναι πολυτέλεια; Τα ενεργειακά τζάκια της car-gadgets.gr θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις…

Αν είσαι λάτρης της ατμόσφαιρας που δημιουργεί το τζάκι, σου έχουμε καλά νέα. Πλέον, δεν χρειάζεται να τρέχεις σε ξενώνες στα χειμερινά τουριστικά θέρετρα ή να βρίσκεις συνέχεια αφορμές για να επισκεφθείς τους φίλους σου που τυγχάνει να διαθέτουν τζάκι στο σπίτι τους. Μπορείς να αποκτήσεις εύκολα το δικό σου, χωρίς καθόλου κόπο και με εγγυημένα αποτελέσματα (θα

ξεχάσεις το «δεν τραβάει η καμινάδα»), είτε ζεις στο δικό σου σπίτι, είτε νοικιάζεις.

Βλέπεις στις μέρες μας, το παραδοσιακό τζάκι χάνει έδαφος και τη θέση του στις προτιμήσεις των καταναλωτών παίρνουν τα νέα τύπου τζάκια βιολογικής αιθανόλης –γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα ολοένα και περισσότερα σπίτια στα οποία τα συναντάμε. Στην Car-Gadgets.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ενεργειακά-οικολογικά τζάκια που θα καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σου, χωρίς να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός σου. Ήρθε η ώρα να ζεστάνεις το σπίτι σου οικονομικά και οικολογικά.

LAS VEGAS ΓΙΓΑΣ

€459

Με τρεις εστίες θέρμανσης, το ενεργειακό τζάκι Las Vegas θα προσφέρει μια extra large ζεστή γωνιά σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου. Κατάλληλο για χώρους μεγαλύτερους των 35 τ.μ. έχει διαστάσεις 136x14,5x54 εκατοστά και ζυγίζει περίπου 15 κιλά.

VENEZIA XXL

€399

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με ειδική επίστρωση (όπως και το Las Vegas), το κομψό Venezia XXL διαθέτει δύο καυστήρες και είναι κατάλληλο για χώρους 30 –και βάλε– τ.μ. Οι διαστάσεις του είναι 110x14,5,54 εκατοστά και ζυγίζει περίπου 10 κιλά.

FRANKFURT

€169

Στιλάτο τζάκι για μικρότερους χώρους με δεξαμενή ενός λίτρου, που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στον τοίχο όπως ένας πίνακας. Όσο για τις διαστάσεις του Frankfurt, είναι 62x45x15 εκατοστά και το βάρος του 9,5 κιλά.

ROMANTIC FIRE

€80

Κι όμως, ένα ρομαντικό τζάκι χωράει σε κάθε… τραπέζι. Το Romantic Fire είναι φορητό για να μπορείς να το τοποθετήσεις οπουδήποτε θέλεις, ενώ η θερμότητα που παράγει είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα. Οι διαστάσεις του είναι 42x18,2x21 εκατοστά και η δεξαμενή των 460ml επαρκεί για 4-5 ώρες καύσης. (*Η τιμή των €80 ισχύει μόνο για τον Δεκέμβριο του 2011).

VESUVIO

€79

Με τέλειο design που ταιριάζει σε κάθε χώρο και τρεις μικρές δεξαμενές αιθανόλης, το Vesuvio μπορεί να μη σε ζεστάνει, όμως θα περάσει σε άλλη διάσταση την διακόσμηση καθιστικού ή του γραφείου σου. Έχει διαστάσεις 42x17x22 εκατοστά και φτιάχτηκε για να μαγνητίζει τα βλέμματα.

 

ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΑΚΙ;

Τα οικολογικά τζάκια ζεσταίνουν τον χώρο σου με τη χρήση βιο-αιθανόλης (ή αλλιώς, αιθυλικής αλκοόλης). Η βιο-αιθανόλη είναι ένα άοσμο και άχρωμο καύσιο που παράγεται από την αλκοολική ζύμωση σακχάρων (από σακχαροκάλαμο, καλαμπόκι κ.λπ.) και κατά την καύση του απελευθερώνει υδρατμούς και ελάχιστη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, χωρίς τοξικές ή επιβλαβείς ουσίες για τον ανθρώπιν

Keywords
Τυχαία Θέματα