Το σπίτι σου γίνεται ένα δίκτυο

Απλά, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Τα παλαιότερα διαμερίσματα ή γραφεία καθώς και τα σπίτια με περισσότερους από έναν ορόφους, συνήθως δεν διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή άμεσης σύνδεσης των συσκευών μεταξύ τους και με τον κόσμο του Internet. Οι λύσεις; Περιορισμένες και περίπλοκες μέσω ασύρματου δικτύου WLAN ή πολυδάπανες μέσω επιπρόσθετης καλωδίωσης. Υπάρχει βέβαια και Η λύση: το καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος –και υπάρχει σε κάθε σπίτι!

 

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΜΕ ΤΟ INTERNET

Η τεχνολογία της devolo προσφέρει τη δυνατότητα παράλληλης χρήσης του καλωδίου ρεύματος ως καλώδιο σύνδεσης με το Internet χωρίς να επηρεάζεται η αρχική του λειτουργία. Έτσι, χρησιμοποιείς την καλωδίωσή σου για δυο δίκτυα: ρεύμα και Internet. Απλά και γρήγορα. Μάλιστα χάρη στους αντάπτορες με ενσωματωμένη πρίζα της devolo, δεν πάει καμία παροχή χαμένη!

 

TRIPLE PLAY

Internet, IPTV και Voice over IP μέσα από ένα δίκτυο! Μια ιδανική λύση για κάθε σπίτι και για κάθε επαγγελματικό χώρο που δεν διαθέτει την κατάλληλη υποδομή. Οι περισσότερες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που κατασκευάζονται εν έτει 2012 παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το Internet ή με άλλες δικτυακού τύπου συσκευές.

Πώς θα μπορούσες όμως να συνδέσεις την τηλεόρασή σου ή το media player στο Internet, όταν το router βρίσκεται σε διαφορετικό χώρο; Πολύ απλά και γρήγορα μέσα από το δίκτυο του ρεύματος με τη τεχνολογία powerline της devolo και χωρίς τεχνικές γνώσεις, αφού προσφέρει άμεση λειτουργία σε κάθε περιβάλλον.

Το σενάριο σύνδεσης είναι πολύ απλό: αγοράζοντας δυο συσκευές devolo, συνδέεις τη μια με το router σου και αυτόματα, κάθε πρίζα ρεύματος του σπιτιού ή του γραφείου σου μετατρέπεται σε κομβικό σημείο πρόσβασης στο Internet και σύνδεσης με τις υπόλοιπες συσκευές που έχεις στον χώρο σου. Τοποθέτησε τη δεύτερη συσκευή στον υπολογιστή σου και η σύνδεση πραγματοποιήθηκε! Κάθε συσκευή που προσθέτεις στον χώρο σου γίνεται «ένα» με το δίκτυο. Ηλεκτρονικός υπολογιστής, εξωτερικός σκληρός δίσκος, παιχνιδομηχανή, τηλεόραση και εκτυπωτής συνδέονται με το Internet και μεταξύ τους.

 

ΣΥΝΧΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να συνδέσω περισσότερες από δυο συσκευές σε ένα δίκτυο; Ναι, μέχρι και 64.Μπορώ να συνδέσω διαφορετικού τύπου συσκευή με τις άλλες; Ναι, όλες οι συσκευές είναι συμβατές μεταξύ τους –200 Mbps και 500 Mbps.Είναι το προϊόν συμβατό και με άλλους κατασκευαστές; Ναι, με όλους τους κατασκευαστές που πληρούν τα πρωτόκολλα Homeplug AV.Διατρέχω κίνδυνο χρησιμοποιώντας το καλώδιο ρεύματος; Όχι, το καλώδιο σύνδεσης δεν έχει καμία επαφή με το ρεύμα.Λειτουργεί και σε τριφασικό ρεύμα; Ναι, ανεξάρτητα από το σε ποια φάση είναι συνδεδεμένη η συσκευή.Μπορώ να συνδέσω και τη συσκευή στο δίπλα σπίτι ή διαμέρισμα; Μόνο εφόσον βρίσκονται στον ίδιο μετρητή της ΔΕΗ και δεν ξεπερνούν τα 300 μέτρα απόσταση μεταξύ τους.Είναι το δίκτυο ασφαλές; Ναι, είναι απόλυτα ασφαλές με 128 bit AES Pro κρυπτογράφηση.Είναι ταχύτερο από ένα ασύρματο δίκτυ
Keywords
Τυχαία Θέματα