Συνέντευξη: Γιώργος Παπαδόπουλος @ i-TECH4u

13:02 1/3/2012 - Πηγή: i-TECH4U

«Θάλασσες» με επιτυχίες.

Μας ήρθε από την Κύπρο και από το 2008 που έκανε την καλλιτεχνική του απόβαση στην Ελλάδα μας έχει εντυπωσιάσει με την πορεία του. Πολλά επιτυχημένα τραγούδια, πολλές συνεργασίες και μία παρουσία που πολλοί θα ζήλευαν. Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί και το νέο του άλμπουμ «Όλα στο Κόκκινο». Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλάει στο i-TECH4u για τη μουσική αλλά και για τη σχέση του με την τεχνολογία.

 

Γιώργο,

σε καλωσορίζουμε στον κόσμο της τεχνολογίας μέσω του i-TECH4u. Να ρωτήσω ποιά είναι η σχέση σου με την τεχνολογία;

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι τα καλύτερα. Η σχέση μου με την τεχνολογία είναι άριστη, προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα πάντα.

Ενημερώνεσαι καθόλου για τα τεχνολογικά νέα;

Όπως σας είπα και πριν, προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα τεχνολογικά νέα και να παρακολουθώ ο,τιδήποτε καινούριο με ενδιαφέρει.

Όλοι μας,σχεδόν, μπαίνουμε στον πειρασμό να αγοράσουμε κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο χωρίς να χρησιμοποιούμε όλα τα οφέλη. Εσύ έχεις υποκύψει ποτέ;

Έχω υποκύψει και εγώ, όπως και αρκετός κόσμος πιστεύω. Κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο σε εντυπωσιάζει, στην αρχή τουλάχιστον. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να το επαναλάβω και στο μέλλον.

Ασχολείσαι καθόλου με παιχνίδια; Αν ναι έχεις κάποιο αγαπημένο;

Δεν έχω κάποιο αγαπημένο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου με ηλεκτρονικά παιχνίδια, παίζουμε παρέα με φίλους.

Για να περάσουμε και στη μουσική που είναι και η βασική σου ασχολία. Από μικρός είχες το πάθος της μουσικής, σωστά;

Η μητέρα μου, λέει, ότι τις πρώτες μου λέξεις τις είπα τραγουδιστά. Από πολύ μικρός ήξερα ότι η μουσική είναι το μεγαλύτερο μου πάθος και επίσης ότι αυτό το πάθος δεν θα σταματήσει ποτέ.

Η πρώτη σου προσωπική δουλειά στην Κύπρο ήταν το single «Βυθός» σε μουσική του Χρήστου Δάντη. Ήταν εύκολη η αρχή;

Αυτό έγινε στις αρχές του 2004 και ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να συνεργαστώ με τον Χρήστο Δάντη. Υπήρξα τυχερός στο ξεκίνημα μου, συνάντησα δυσκολίες, αλλά όχι αξεπέραστες, πιστεύω ότι όταν είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο,στα θέλω σου και στη δουλειά σου, όλα γίνονται αργά και σταθερά.

Στην Κύπρο κυκλοφόρησες τρία άλμπουμ τα οποία έγιναν όλα χρυσά. Αυτό σου άνοιξε την πορεία για τη συνέχεια;

Σίγουρα αυτό βοήθησε, πιστεύω ότι μου άνοιξε τις δισκογραφικές πόρτες πριν από πέντε χρόνια μιας και είχα πρόταση συνεργασίας από όλες σχεδόν τις δισκογραφικές.

Και φτάνουμε στο 2008 όπου μας παρουσιάζεις το πρώτο σου άλμπουμ στην Ελλάδα, το «Θάλασσες». Ήσουν σίγουρος ότι θα πάει καλά και στην Ελλάδα η πορεία σου;

Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι για τίποτα στη ζωή μου, αλλά μπορώ να σας πω ότι το ήθελα πάρα πολύ, ήθελα να πάει καλά η πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα, να αγαπηθούν τα τραγούδια μου, και είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν συμβεί.

Τουλάχιστον τέσσερα κομμάτια ξεχώρισαν. Περίμενες τέτοια αρχή;

Όπως σας είπα και πριν δεν περίμενα τόσο πολύ καλή αρχή, αλλά το ήθελα

Keywords
Τυχαία Θέματα