Πέντε συσκευές Nexus στο λανσάρισμα του νέου Android;

Πολλές επιλογές θα προσφέρει η Google στους καταναλωτές σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Η εποχή που η Google εμπιστευόταν μόνο σε έναν κατασκευαστή το smartphone που σηματοδοτούσε το λανσάρισμα μιας νέας έκδοσης του Android φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της, αν τελικά ισχύουν οι πληροφορίες της Wall Street Journal. Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο

άρθρο, η Google θα διαθέσει στο λανσάρισμα της νέας έκδοσης του Android (με κωδική ονομασία Jelly Bean) το ερχόμενο φθινόπωρο, όχι μια, ούτε δύο αλλά πέντε smartphones με το νέο λειτουργικό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν προβεί σε αυτή την κίνηση, οι μεγάλοι κατασκευαστές δεν θα μπορέσουν να την κατηγορήσουν ότι δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στη Motorola Mobility, που εξαγόρασε λίγους μήνες νωρίτερα έναντι δώδεκα δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, η Google σκοπεύει να διαθέτει μόνη της τις συσκευές στις αγορές των H.Π.Α., της Ευρώπης και της Ασίας, “ξεκλείδωτες”, χωρίς να μπαίνουν στη μέση οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο η Google αρνήθηκε να σχολιάσει τις παραπάνω πληροφορίες –αναμενόμενο θα λέγαμε. Τα πράγματα ούτως ή άλλως θα ξεκαθαρίσουν στο συνέδριο Google I/O που έχει προγραμματιστεί για τις 27-29 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα