Οι «R2» είναι οι ενθουσιώδεις, μεγάλοι νικητές των NESCAFÉ Frappé Sound Battles

Η παρέα που κέρδισε τον πρωτότυπο μουσικό διαγωνισμό του NESCAFÉ Frappé ετοιμάζεται τώρα για το γύρο της Ευρώπης με τρένο!

Δελτίο Τύπου

Ο NESCAFÉ Frappé ζωντανεύει πάντα το παιχνίδι και αυτή τη φορά το έκανε μετά μουσικής και μάλιστα με ένα συναρπαστικό φινάλε! Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του πιο πρωτότυπου μουσικού quiz που «ταρακούνησε» τα café της Αθήνας τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο! Των NESCAFÉ Frappé Sound Battles!

Σε

γνωστά στέκια της πόλης, κάθε εβδομάδα στηνόταν το απόλυτο fun event και οι παρέες συναγωνίστηκαν σε ένα ιδιαίτερο quiz που συντόνιζαν γνωστοί παρουσιαστές των MAD Radio και ΜAD TV! Στόχος ήταν να βρουν γρήγορα και σωστά τους τίτλους, τους καλλιτέχνες ή τη χρονιά κυκλοφορίας γνωστών μουσικών επιτυχιών.

Μετά από τέσσερις συναρπαστικές μάχες σε Μπουρνάζι, Κηφισιά, Μικρολίμανο και Αγία Παρασκευή παρέα με τον αγαπημένο NESCAFÉ Frappé, οι τέσσερις νικήτριες ομάδες «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» στις 11 Νοεμβρίου στο Balux café “The house project” στη Γλυφάδα.

Οι «FrapFriends», οι «Las Divinas», οι «Dekol» και οι «R2» “έδωσαν τα ρέστα τους” σε μια μεγάλη μάχη με 50 συνολικά ερωτήσεις. Αγωνία, ταχύτητα, έξυπνες ατάκες και NESCAFÉ Frappé σε όλα τα ποτήρια ήταν τα χαρακτηριστικά της πιο «δυνατής» βραδιάς του Νοεμβρίου. Δεν έλειψαν τα πειράγματα και η ανεβασμένη διάθεση που μετέτρεψαν τον μεγάλο τελικό σε ένα απίθανο πάρτυ!

Μετά από μια αμφίρροπη μάχη επικράτησε τελικά η παρέα των «R2» οι οποίοι κερδίζουν και το μεγάλο έπαθλο των NESCAFÉ Frappé Sound Battles! Ένα ομαδικό πάσο για να κάνουν το γύρο της Ευρώπης σε 22 ημέρες με τρένο και να ζήσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους!

Οι νικητές και οι φιναλίστ μαζί με το κοινό και τους διοργανωτές γιόρτασαν το επιτυχημένο φινάλε των NESCAFÉ Frappé Sound Battles διασκεδάζοντας ξέφρενα όλο το βράδυ και «ταρακουνώντας» ευχάριστα την περιοχή της Γλυφάδας στο ρυθμό του απολαυστικού NESCAFÉ Frappé!
Τώρα το ραντεβού δίνεται για την επόμενη συναρπαστική δράση του αγαπημένου σε όλους NESCAFÉ Frappé που δεν σταματά να «Ζωντανεύει το Παιχνίδι»!

Οι φίλοι του NESCAFÉ Frappé μπορούν να δουν όλο το fun υλικό όπως βίντεο και φωτογραφίες και να ζωντανέψουν ξανά τη μοναδική ατμόσφαιρα των NESCAFÉ Frappé Sound Battles μέσα από τη σελίδα του Frappolis στο Facebook (www.facebook.com/Frappolis)

Keywords
Τυχαία Θέματα