Νέα προϊόντα Dell για καταναλωτές και επιχειρήσεις

Με πρωτοποριακή τεχνολογία, επιδόσεις και αισθητική.

Δελτίο Τύπου

Η Dell παρουσίασε πρόσφατα τις ανανεωμένες προϊοντικές οικογένειες φορητών υπολογιστών για καταναλωτές και επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους. «Οι καταναλωτές και οι εταιρίες έχουν αυτήν τη στιγμή στη διάθεσή τους μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων Dell, για να τους προσφέρουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την υποστήριξη που αναζητούν, ώστε να είναι ακόμα πιο παραγωγικοί

και αποτελεσματικοί» ανέφερε o Σπύρος Παπαδάτος, Marketing Manager της Dell συνεχίζοντας «Η επέκταση της προϊοντικής μας γκάμας που παρουσιάζουμε σήμερα, υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην ελληνική αγορά και την προσπάθειά μας να παρέχουμε συνεχώς στους καταναλωτές καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα καινούργια προϊόντα της Dell για καταναλωτές και επιχειρήσεις που ανανεώνουν τις προσφορές της εταιρίας στις βασικές προϊοντικές της γραμμές για να καλύψουν κάθε ανάγκη. Συγκεκριμένα, τα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται στις παρακάτω οικογένειες:

 

Η οικογένεια Dell Inspiron

Περιλαμβάνει επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές που απευθύνονται σε καταναλωτές με βασικές υπολογιστικές απαιτήσεις, παρέχοντας εξαιρετική σχέση απόδοσης και τιμής.
Οι νέοι φορητοί Inspiron 15R και Inspiron 17R, με οθόνη 15 και 17 ίντσες αντίστοιχα, ανταποκρίνονται σε όλες τις καθημερινές υπολογιστικές ανάγκες και περιλαμβάνουν οθόνες υψηλής ευκρίνειας, προηγμένα συστήματα ήχου με τεχνολογία Waves MaxxAudio 3 και πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας. Παράλληλα, διαθέτουν μια ποικιλία επιλογών επεξεργαστή, μέχρι 3ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ i, μνήμης και οπτικών μέσων, ενώ οι επιλογές σε καπάκια που αλλάζουν με την πίεση ενός πλήκτρου, εξασφαλίζουν ότι ο φορητός αντανακλά την προσωπικότητα του κατόχου του.

Στην οικογένεια προστίθεται και το πρώτο Inspiron Ultrabook της εταιρίας, το Dell14z στις 14 ίντσες με DVD-RW, που έρχεται για να προσφέρει μοναδική σχεδίαση, φορητότητα, εντυπωσιακές επιδόσεις και ταχύτατους χρόνους απόκρισης, τις τελευταίες τεχνολογίες από την Intel®, όπως η Intel® Rapid Start, καθώς και κατασκευή από αλουμίνιο. Συνολικά αποτελεί μια εξαιρετική φορητή πρόταση και ένα ιδανικό δώρο για φοιτητές ή μαθητές στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς.

 

Οικογένεια Dell XPS

Η οικογένεια Dell XPS απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν την επιτομή των επιδόσεων και της σχεδίασης, ενώ περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιτραπέζιων, all-in-one και φορητών υπολογιστών.

Στην οικογένεια ξεχωρίζει το Dell XPS13, το νέο εντυπωσιακό Ultrabook 13,3 ιντσών της Dell, που συνδυάζει εντυπωσιακή αισθητική, προηγμένη σχεδίαση με κατασκευή που περιλαμβάνει συνδυασμό ανθρακονημάτων και αλουμινίου, αυτονομία ολόκληρης ημέρας και τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες. Τα νέα μοντέλα XPS 14 και XPS 15 χαρακτηρίζονται από ανάλογη αισθητική και σχεδιασμό XPS, σε δύο επιπλέον επιλογές σε μέγεθος οθόνης για χρήστες που επιθυμ

Keywords
Τυχαία Θέματα