Νέα budget κινητά τηλέφωνα από τη Nokia

Nokia 106 και 107 Dual SIM σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Δύο νέα, feature κινητά τηλέφωνα ανακοίνωσε η Nokia, για όλους εκείνους που ακόμα και σήμερα θεωρούν περιττό ένα smartphone (είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω κόστους) ή και για όσους αναζητούν μια πολύ προσιτή δεύτερη συσκευή που να κάνει τα βασικά.

Από πλευράς σχεδιασμού, οι δύο συσκευές δεν διαφέρουν πρακτικά καθόλου μεταξύ τους: η ουσιαστική

διαφορά βρίσκεται στην υποστήριξη δύο καρτών SIM από το Nokia 107 και στη μεγαλύτερη, γι’ αυτό το λόγο, μπαταρία του. Επιπλέον, το 107 διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD χωρητικότητας έως και 16GB.

Έτσι, λοιπόν, τα Nokia 106 και 107 Dual SIM έχουν διαστάσεις 112,9x47,5x14,9 χιλιοστά, το πληκτρολόγιό τους είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στις πιτσιλιές, διαθέτουν ραδιόφωνο FM και, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρουν πολύ μεγάλη αυτονομία. Όσο για την τιμή τους, υπολογίζεται στα $23 προ φόρων για το Nokia 106 και στα $25 για το Nokia 107 Dual SIM. Εντάξει, με τόσο χαμηλές τιμές δεν πιστεύουμε να περίμενες και κάμερα…

Και τα δύο κινητά τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην αγορά της Κίνας το αργότερο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα λανσαριστούν και σε άλλες χώρες –κάτι που δεν φαντάζει απίθανο.


Keywords
Τυχαία Θέματα