Μάρτης με δώρα από το Golden-i

Ο Μάρτιος μπήκε δυναμικά στα καταστήματα Golden-i στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Δελτίο Τύπου

Στα καταστήματα Golden-i στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ο …Μάρτιος μπήκε δυναμικά. Οι πελάτες που θα αγοράσουν μέχρι και τις 31 Μαρτίου

2012, κάποιο από τα μοντέλα του MacBook Air, κερδίζουν μια δωροεπιταγή αξίας 70 Ευρώ. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δωροεπιταγή στην επόμενη αγορά τους, στην απόκτηση κάποιου από τα μοναδικά αξεσουάρ για τα καταπληκτικά MacBook Air και όλα τα προϊόντα Apple, ή να τη χαρίσουν σε κάποιον άλλον.

Επιπλέον, και μέχρι τις 10 Μαρτίου 2012, όσοι γίνουν μέλος της παρέας των φίλων του Golden-i κάνοντας like στη σελίδα των καταστημάτων στο facebook: golden i, κερδίζουν αυτόματα έκπτωση 10% σε επιλεγμένα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών που διατίθενται στα καταστήματα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Τα Golden-i είναι καταστήματα αποκλειστικά με προϊόντα Apple που λειτουργούν ως Apple Premium Resellers (APR). Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, διατίθεται ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στα καταστήματα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι και τώρα και στο νέο Golden-i στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών. Η αλυσίδα καταστημάτων Golden-i αναπτύσσεται στην Ελλάδα από την εταιρεία ACE-Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα