Καλωσόρισε το φθινόπωρο με το Intel AppUp Center

Παίξε, μάθε και γίνε πιο παραγωγικός.

Δελτίο Τύπου

Όπου κι αν βρίσκεστε, στο σπίτι, στο σχολείο, στο αεροδρόμιο, ακόμα και σε διακοπές, και ανεξάρτητα από το αν είστε σε κατάσταση online ή offline, με το Intel AppUp® center (www.appup.com), έχετε ό, τι χρειάζεστε για να παίξετε, να μάθετε και να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Το Intel AppUP® center προσφέρει

όλες τις νέες εφαρμογές τόσο για εργασία όσο και για διασκέδαση σε ένα όμορφο και βολικό περιβάλλον. Απλά κατεβάστε το, εγγραφείτε, και είστε έτοιμοι! Η εγγραφή σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές για έως και πέντε υπολογιστές. Επίσης, η κάθε εφαρμογή έχει ελεγχθεί από την Intel για την προστασία σας.

Μπείτε στο πνεύμα του φθινοπώρου με την αγαπημένη σας εφαρμογή Angry Birds Seasons. Επιπλέον, δημιουργήστε με εύκολο τρόπο και μοιραστείτε τις δικές σας μοναδικές μελωδίες με την εφαρμογή Spin Mixman Control και μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε ένα συναρπαστικό μουσικό κόσμο. Για τα παιδιά, κατεβάστε το My Little Artist, μια δωρεάν εφαρμογή η οποία προωθεί τη δημιουργικότητα σε νεαρή ηλικία. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κρατήσετε το μυαλό σας σε εγρήγορση.
Keywords
Τυχαία Θέματα