i-TECH4u – Οκτώβριος 2011

Το νέο τεύχος κυκλοφορεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Το άλλο σου μισό «την έκανε» για εξωτερικό; Οι κολλητοί σου διασκορπίστηκαν σε όλη την Ελλάδα μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις; Στο νέο τεύχος του i-TECH4u, μάθε πώς οι σχέσεις από απόσταση γίνονται πιο εύκολες με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Δες επίσης μερικά απ’ τα καλύτερα συστήματα home cinema

της αγοράς για να μετατρέψεις το δωμάτιό σου σε κινηματογραφική αίθουσα και διάβασε χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα στην καθημερινότητά σου. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone 4 καθώς και αναλυτικά game reports των καλύτερων video games του μήνα, με πρώτα και καλύτερα τα FIFA 12 και Dead Rising 2: Off the Record.

Δύο νέοι διαγωνισμοί σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις σούπερ δώρα, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ –όπως εξάλλου κάθε μήνα. Δήλωσε συμμετοχή από τη Δευτέρα 10/10 και μπες στις κληρώσεις για ένα Kinect για Xbox 360 (μαζί με το παιχνίδι Kinect Adventures) και τρία Balance Board για Wii.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα