Η HTC προσθέτει νέες ενημερώσεις στην εφαρμογή FootballFeed

Ενόψει των φάσεων Knockout του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Δελτίο Τύπου

Η εφαρμογή FootballFeed της HTC για κινητά Android πρόκειται να λάβει σειρά ενημερώσεων, πριν από την έναρξη της φάσης των «16» του UEFA Champions League.

Η εφαρμογή, με την οποία οι φίλαθλοι του UEFA Champions League και του UEFA Europa League μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, διατίθεται πλέον σε περισσότερες γλώσσες και έχει σελίδες πιο φιλικές στον χρήστη, γεγονός που την καθιστά την καλύτερη παρέα για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή διαθέτει πλέον πίνακα που ενημερώνεται ζωντανά (Live Dashboard), ο οποίος προσφέρει μια συγκεντρωτική εικόνα πληροφοριών από όλους τους αγώνες που διεξάγονται στην παρούσα φάση, σε μία, εύχρηστη σελίδα – κάνοντάς το πανεύκολο να παρακολουθείς τις εξελίξεις με μία μόνο ματιά. Προστέθηκε επίσης καινούρια σελίδα βαθμολογιών ειδικά για τις φάσεις νοκ άουτ του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, η οποία εμφανίζει τις ομάδες που συνεχίζουν να αγωνίζονται και το πρόγραμμα αγώνων, καθώς και τα ενημερωμένα σκορ.

Η εφαρμογή θα είναι πλέον διαθέσιμη και στα Εσθονικά, Δανικά, Νορβηγικά και Σουηδικά, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων γλωσσών σε 25.

Η εφαρμογή, που πρωτοπαρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2013, προσφέρει την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία, προβάλλοντας τα τελευταία στατιστικά από το UEFA.com το δευτερόλεπτο που καθίστανται διαθέσιμα, σε μορφή που ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει όπως εκείνος θέλει και κομψό σχεδιασμό βασισμένο στη δημοφιλή αρχική οθόνη BlinkFeed της HTC. Οι τελευταίες ειδήσεις για τις ομάδες, ζωντανές ενημερώσεις για τους αγώνες, αναλύσεις μετά τη λήξη του ματς: η εφαρμογή αυτή είναι το ιδανικό κέντρο πληροφόρησης για να μένεις ενημερωμένος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και σου επιτρέπει επίσης να ορίζεις υπενθυμίσεις για τους αγώνες στο ημερολόγιο του Smartphone σου, ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου ξεφύγει τίποτα.

Η εφαρμογή HTC FootballFeed είναι διαθέσιμη για λήψη μέσω του online καταστήματος Google Play , εντελώς δωρεάν.[1]


[1] Η εφαρμογή HTC FootballFeed είναι συμβατή με συσκευές που τρέχουν Android JellyBean 4.1 ή νεότερες εκδόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα