Ενοικίαση και αγορά ταινιών μέσω iTunes Store τώρα και στην Ελλάδα

Τόσο σε SD, όσο και σε HD ποιότητα.

Από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, η υπηρεσία iTunes Films είναι διαθέσιμη και για τους χρήστες iTunes Store στην Ελλάδα, επιτρέποντας την ενοικίαση και την αγορά κινηματογραφικών ταινιών από τον υπολογιστή ή από iΣυσκευές. Οι τιμές για την ενοικίαση

ταινιών ξεκινούν απ’ τα €2,99 και φτάνουν τα €3,99, ενώ για την αγορά ξεκινούν από €6,99 και φτάνουν τα €16,99.

Δυστυχώς, προς το παρόν, ελληνικοί υπότιτλοι παρέχονται σε απειροελάχιστες ταινίες της μεγάλης βιβλιοθήκης του iTunes, συνεπώς πρέπει είτε να τις παρακολουθήσεις χωρίς, είτε να μπεις στη διαδικασία να ενσωματώσεις «παράνομους» ελληνικούς υποτίτλους που θα βρεις στο Internet –κάτι που αποδεικνύεται αρκετά χρονοβόρο, μιας και πρέπει να βρεις τους κατάλληλους για το συγκεκριμένο αρχείο.

Από τη στιγμή που θα επιλέξεις την ενοικίαση μιας ταινίας και ολοκληρωθεί η συναλλαγή, αυτή θα κατέβει και θα παραμείνει στη βιβλιοθήκη σου για 30 ημέρες. Αν όμως πατήσεις “Play”, έχεις 48 ώρες για να ολοκληρώσεις την προβολή της –ενώ μπορείς να την παρακολουθήσεις όσες φορές θέλεις μέσα σε αυτές τις ώρες.

Οφείλουμε βέβαια να ομολογήσουμε ότι το κόστος ενοικίασης για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς είναι μάλλον “τσιμπημένο”, αφού σε πολλές περιπτώσεις είναι διπλάσιο των παραδοσιακών video club.

Keywords
Τυχαία Θέματα