eGaming: Digital Christmas

26 ημέρες non-stop gaming!

Δελτίο Τύπου

Το "eGaming: Digital Christmas" είναι η μοναδική και μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις πτυχές της ψηφιακής ψυχαγωγίας και όχι μόνο. 26 μέρες από τις 11 Δεκεμβρίου και κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, 3.300 τετραγωνικά μέτρα στο κτίριο της Helexpo στο Μαρούσι, έχουν μεταμορφωθεί σε Μέκκα των Video Games και του Ηλεκτρονικού αθλητισμού. Με πάνω από 150

gaming stations, 20.000 € σε έπαθλα και δώρα, Next Gen Corner (PS4 - Xbox ONE) και ένα πλήθος από δραστηριότητες (cosplay, Card and Board games, Music Parties, Arts & Crafts) συντελούν στο επικότερο Gaming Event της Αθήνας. Πληροφορίες και εγγραφές στο www.egaming.gr

Oι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα καθημερινά να παίξουν, να πάρουν μέρος ή απλά να παρακολουθήσουν δραστηριότητες, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και τουρνουά σε παιχνίδια όπως:

League of Legends 5v5, 2v2, 1v1Dota 2 5vs5Shooters: Battlefield 4, CS: GO, HALO 4Fighting Games (Injustice, Tekken Tag Tournament 2, Street Fighter)Starcraft IICosplaySports: FIFA 14, NBA 2K14, PES 2014HearthstoneCard Games: Magic The Gathering, A Game of Thrones LCG, Netrunner LCG, X-WingWarhammer 40kQuizzes και mini games

Εκτός από τις καθημερινές δραστηριότητες, το event θα κορυφώνεται κάθε Σάββατο και Κυριακή με τα τέσσερα θεματικά Σαββατοκύριακα!

Anime Fest (14-15 Δεκ.)

Στο πρώτο weekend του event θα μπορείτε να θαυμάσετε αφιερώματα στις γνωστότερες anime σειρές που κυκλοφορούν. Θα δείτε τους αγαπημένους σας ήρωες και αντικείμενα από τις σειρές, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε παιχνίδια αφιερωμένα σε anime. Καθημερινές παρουσιάσεις και διαγωνισμοί, ενώ κάθε μέρα θα υπάρχει party, αφού 15 Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα anime και πρέπει να το γιορτάσουμε! Αν λοιπόν είστε και εσείς ένας περήφανος otaku ή απλά θέλετε να δείτε λίγο από την μαγεία των anime και της ιαπωνικής αυτής τέχνης, τότε ελάτε σας περιμένουμε στο Anime Fest!

GameAthlon (21-22 Δεκ.)

Θέλετε να μάθετε τι γίνεται όταν gamers όλων των ειδών συγκεντρώνονται σε ένα χώρο; Τότε ελάτε στο GameAthlon! Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο σε όλους τους gamers! Θα υπάρχουν τουρνουά σε videogames (League of Legends, FIFA14, NBA2K14, Hearthstone), σε card games (Magic The Gathering, A Game of Thrones LCG, Netrunner LCG, X-Wing) και φυσικά άπειροι διαγωνισμοί. Παρουσιάσεις όπως ανάπτυξη παιχνιδιών σίγουρα θα τραβήξουν τον ενδιαφέρον των gamers, ενώ μην ξεχνάμε τον πολυαγαπημένο διαγωνισμό cosplay, όπου οι ήρωες των video games γίνονται πραγματικοί! Για αυτό στις 21-22 Δεκεμβρίου σε περιμένουμε για να ζήσετε το gaming από όλες τις πλευρές του και να μαζέψετε αξέχαστες αναμνήσεις και loot από τις νίκες σας.

Retro Drome (28-29 Δεκ.)

Γυρνάμε πίσω στο παρελθόν και θυμόμαστε τις αρχές του gaming με μια μεγάλη έκθεση από retro κονσόλες για παίξετε αλλά και να γνωρίσετε. Τουρνουά σε νέα αλλά και παλιά games θα πλαισιώνουν την έκθεση, με τον αρχαίο βασιλιά των e-sports "Starcraft" να φιγουράρει στην κορυφή.

Hellenic Gaming (4-5 Iαν.)

Γιορτάζουμε την είσοδο του 2014 με όχι ένα αλλά τέσσερις πρωτιές. Θα έχουμε το πρώτο μεγάλο τουρνουά 5v5 στο League of Legends όπου οι τιτάνες του παιχνιδιού θα μας δώσουν άπλετο θέαμα διεκδικώντας το τεράστιο έπαθλο! Επίσης θα δείτε τα πρώτα Hellenic Game Awards, όπου τα βραβεία για τα καλύτερα παιχνίδια θα δοθούν σε αυτά που εσείς ψηφίσατε. Κλείνοντας αυτό το party για το νέο έτος θα δούμε τα πρώτα Game Jam και Ηackathlon για το 2014. Επίσης τελικοί σε παιχνίδια racing και μεγάλο τουρνουά PRO Evolution Soccer!

MTV Party

Το MTV θα κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλη την διάρκεια του event με τις μουσικές επιλογές του που θα στολίσουν και ηχητικά τον ήδη στολισμένο χώρο. Ελάτε να γιορτάσουμε με τις επιτυχίες του 2013 σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς καθώς ετοιμαζόμαστε για το νέο έτος . Οι DJs του καναλιού θα μας προσφέρουν την εμπειρία τους με μουσικές επιλογές που θα διασκεδάσουν κάθε επισκέπτη, για όποιο λόγο και να βρέθηκε στο μεγαλύτερο gaming event των Χριστουγέννων.

Αγορές προϊόντων

Στον χώρο εκτός από το άπλετο swag και gear που θα δοθεί ως έπαθλο για τους διαγωνισμούς θα μπορείτε και να αγοράσετε ότι χρειάζεται ένας πραγματικός gamer. Το κατάστημά μας θα περιλαμβάνει εξοπλισμό και αντικείμενα σε τιμές που δεν θα σας βάζουν καν σε διλήμματα για το τι να επιλέξετε, απλά θα τα παίρνετε όλα.

Board Games

Για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από το gaming δεν αρκούν μόνο τα videogames. Ο ολοκληρωμένος gamer πρέπει να μην βλέπει την διακοπή ρεύματος ή τις αφόρτιστες μπαταρίες ως ανυπέρβλητο εμπόδιο και για αυτό το λόγο τα board games είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι. Ελάτε να παίξετε και να δοκιμάσετε με την παρέα σας ή και με νέες παρέες τα board games που θα υπάρχουν στον χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα