Δωροπροτάσεις Baladeur

Ξεχωριστά δώρα εμπειρίας για όλα τα γούστα.

ΟΔΗΓΗΣΗ FERRARI ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Ένα από τα καλύτερα δώρα για άνδρες –και όχι μόνο– που μπορείς να κάνεις στις γιορτές ή και σε κάθε περίσταση, είναι η εμπειρία οδήγησης Ferrari! Το αυτοκίνητο θρύλος, με τον παραλήπτη του δώρου (που μπορεί να είσαι και εσύ) στη θέση του οδηγού, για μια αξέχαστη βόλτα. Στο Baladeur θα βρεις πολλά πακέτα διαφορετικής διάρκειας οδήγησης για να διαλέξεις. Η εταιρεία

στέλνει το δώρο στη διεύθυνση που επιθυμείς και ο δικαιούχος του έχει περιθώριο εννιά ολόκληρους μήνες για να κλείσει το ραντεβού του για οδήγηση Ferrari. Στο τέλος θα πάρει αναμνηστικό Certificate και DVD με βιντεοσκοπημένη την εμπειρία του!

Διάθεση Baladeur, 210-9635069, www.baladeur.gr Τιμή €98

ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΡΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ

Πανέμορφη βραδιά γευσιγνωσίας 8 έως 10 κρασιών για δύο άτομα. Απόλαυσε μία ξεχωριστή εμπειρία από μοναδικά κρασιά όλης της Ελλάδας. Η θεματολογία ποικίλει από βραδιά σε βραδιά και ο παραλήπτης του δώρου, κατά την επικοινωνία του για να κλείσει τραπέζι, μπορεί να επιλέξει εκείνη τη θεματολογία που προτιμά περισσότερο, αν και μεταξύ μας, όλες οι βραδιές είναι μοναδικές. Οι βραδιές γευσιγνωσίας κρασιών πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα και ο δωρολήπτης μπορεί να επιλέξει σε ποια από αυτές θα παρευρεθεί, σε διάστημα εννιά μηνών από την αγορά του δώρου. Να σημειώσουμε φυσικά πως οι δωρολήπτες πρέπει να άνω των 18 ετών.

Διάθεση Baladeur, 210-9635069, www.baladeur.gr Τιμή €60

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Ο θερμός αέρας ανυψώνει σιγά-σιγά το αερόστατο το οποίο «γλιστράει» στον ουρανό χαρίζοντάς σου μία πραγματικά πρωτόγνωρη αίσθηση. Πρόκειται για ένα δώρο που θα εκτιμήσουν όλοι: μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ερωτευμένα ζευγάρια, φίλοι –ακόμα και συνεργάτες! Το Baladeur αναλαμβάνει την αποστολή του δώρου (και όχι του αερόστατου) στη διεύθυνση που επιθυμείς και ο δικαιούχος του δώρου έχει περιθώριο εννιά μήνες για να απολαύσει τη βόλτα με αερόστατο, ακολουθώντας τις οδηγίες που εσωκλείονται στη συσκευασία που θα παραλάβει.

Διάθεση Baladeur, 210-9635069, www.baladeur.gr Τιμή €20

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τι θα έλεγες για μια αξέχαστη βόλτα για ένα έως τρία άτομα με αεροπλάνο Cessna πάνω από την Αθήνα, με συγκυβερνήτη το δικαιούχο του δώρου; Κατά την διάρκειας 30 λεπτών πτήση, ο πιλότος θα ενημερώνει τον παραλήπτη του δώρου (ή αλλιώς συγκυβερνήτη) για κάθε του κίνηση, για τις δυνατότητες των πτήσεων με αεροπλάνο και –το καλύτερο– θα τον αφήσει να πιλοτάρει υπό την επίβλεψή του. Θα μπορούσε να είναι και το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σου. Περνώντας πάνω από γνωστά μέρη, απόλαυσε την Αθήνα από ψηλά στη διαδρομή που επιλέγεις μέσα από έτοιμες προτάσεις και ζήσε την εμπειρία της προσγείωσης ως συγκυβερνήτης. Μία εμπειρία συνολικής διάρκειας 60 περίπου λεπτών, με αναμνηστικό ενθύμιο και δωρεάν συνδρομή ενός έτους στη σχολή πτήσεων!

Διάθεση Baladeur, 210-9635069, www.baladeur.gr Τιμή €89

Keywords
Τυχαία Θέματα