The Sims 3: Pets – Game Report

Γιατί τα κατοικίδια, είναι οι καλύτεροι φίλοι του gamer.

Το Pets είναι το πέμπτο κατά σειρά expansion για το The Sims 3 και συνεχίζει την παράδοση των expansions με κατοικίδια, μετά το The Sims: Unleashed και το The Sims 2: Pets. Είναι άραγε τα νέα χαρακτηριστικά του

παιχνιδιού αρκετά ώστε να ξεπεράσει τους προκατόχους του και να ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς, αλλά και όσους αγαπούν τα ζώα;

 

ΝΕΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ, ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Τα κατοικίδια στο παιχνίδι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτά που είναι «διακοσμητικά» και χρειάζεται να ανησυχείς μόνο για την τροφή τους (όπως φίδια και σαύρες), και σε αυτά που μπορούν να εκπαιδευτούν για να αποκτήσουν διάφορες ικανότητες. Στα τελευταία εκτός από τους σκύλους και τις γάτες έχουν προστεθεί και άλογα. Έτσι λοιπόν εκτός από το κυνήγι που πραγματοποιούν οι γάτες και οι σκύλοι, μπορείς να εκπαιδεύσεις τα άλογα για να πάρουν μέρος σε αγώνες ταχύτητας ή ιππικούς διαγωνισμούς, με τον εκπαιδευτή των αλόγων να αποκτά επίσης εμπειρία και ο συνδυασμός των ικανοτήτων εκπαιδευτή-αλόγου αποτελεί κριτήριο για τις επιδόσεις του αλόγου στους αγώνες.

Επίσης οι Sims μπορούν να χρησιμοποιούν τα άλογα για τις μετακινήσεις τους. Εκτός από το να δημιουργήσεις καινούρια pets μπορείς να προσπαθήσεις να εξημερώσεις άγρια ζώα, κάτι όμως που απαιτεί χρόνο και πόρους. Από την άλλη μεριά τα άγρια ζώα μπορεί να διαθέτουν ήδη κάποιες ικανότητες και να μην χρειάζονται εκπαίδευση για να τις αποκτήσουν. Τα ζώα που έχεις εκπαιδεύσει μπορείς να τα πουλήσεις, αλλά μετά θα πρέπει να ξεκινήσεις ξανά από την αρχή.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Το παιχνίδι σου δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να ελέγξεις απευθείας τα pets και να αναλάβεις προσωπικά το κυνήγι το σκάψιμο κ.λπ. Επίσης τα κατοικίδια έχουν πια δική τους προσωπικότητα και χαρακτηριστικά όπως η εξυπνάδα, η γενναιότητα κ.α. Οι παίκτες με καλλιτεχνικές και δημιουργικές ανησυχίες θα χαρούν να μάθουν ότι κατά τη διάρκεια της δημιουργίας των pets, οι δυνατότητες παραμετροποίησης τους είναι πραγματικά πάρα πολλές και περιλαμβάνουν από την αλλαγή του μεγέθους και του χρώματος του ζώου μέχρι και την προσθήκη διαφόρων αξεσουάρ. Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε και μια νέα γειτονιά που ονομάζεται Appaloosa Plains και θα έχεις μια πλήρη εικόνα για το τι νέο έχει να προσφέρει το The Sims 3: Pets.

*Σημείωση: Η έκδοση του The Sims 3: Pets για PC και Mac χρειάζεται το The Sims 3 για να παίξεις. Η έκδοση για PS3 και Xbox 360 είναι αυτόνομη.

Keywords
Τυχαία Θέματα