Sony Xperia M

Το «μαγικό» τηλέφωνο με τεχνολογία NFC.

Η Sony Mobile παρουσιάζει το Xperia M, ένα smartphone που διαθέτει τη χαρακτηριστική υπογραφή της Sony τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην άψογη συνδεσιμότητα με τις one-touch λειτουργίες. Η NFC συνδεσιμότητα για one-touch λειτουργίες, το

ελκυστικό design και μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως οθόνη υψηλής ποιότητας, έξυπνες λειτουργίες κάμερας για εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, λειτουργία STAMINA για την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν άκρως ανταγωνιστικό και ελκυστικό.

Το Xperia M με τις one-touch λειτουργίες επιτρέπει εύκολα και άμεσα στους χρήστες να απολαύσουν τις φωτογραφίες και τη μουσική τους σε άλλες συσκευές όπως τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά SBH20 ή και την τελευταία σειρά τηλεοράσεων BRAVIA με NFC τεχνολογία. Διαθέτει το γνωστό σχεδιασμό OmniBalance της Sony, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ναυαρχίδα, Xperia Ζ. Η αισθητική του και ειδικά η ακρίβεια με την οποία έχει δημιουργηθεί το πλαίσιο του σκελετού, δίνει στο τηλέφωνο μια κομψή εμφάνιση. Παράλληλα, η διαφάνεια με εναλλαγή χρωμάτων μπορεί να τροποποιηθεί τόσο για τις εισερχόμενες κλήσεις, όσο και για τα μηνύματα κειμένου και τις ειδοποιήσεις.

Διάθεση TeleUnicom, 210-6664000, www.teleunicom.gr Τιμή €259

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οθόνη 4 ιντσών, 480×854 pixelsΚάμερα 5MP / VGA στην πρόσοψηΒίντεο 720p @ 30fpsΜνήμη 4GB & microSD έως 32GBΣυνδεσιμότητα Wi-Fi, HSDPA, Bluetooth, A-GPS, NFCΔιαστάσεις 124x62x9,3 χιλ.Βάρος 115 γρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U