Samsung 7 Chronos και 7 Ultra

Νέες σειρές φορητών υπολογιστών από την Samsung.

Δελτίο Τύπου

Η νέα σειρά PC της Samsung, η οποία παρουσιάστηκε στην CES 2013, αποτελείται από δύο νέες συσκευές που συνδυάζουν ισχυρές επιδόσεις αλλά και υπεροχή στον σχεδιασμό. Η νέα σειρά 7 Chronos και η φορητή σειρά Notebook

7 Ultra είναι εξοπλισμένες ώστε να συνδυάζουν εργασία αλλά και εφαρμογές ψυχαγωγίας.

Η νέα σειρά 7 Chronos προσφέρει επαγγελματική απόδοση σε μια λεπτότερη και ελαφρύτερη διάσταση, με επιδόσεις τετραπλού πυρήνα, καθώς και μια νέα λύση λογισμικού, η οποία ονομάζεται επιταχυντής μνήμης RAM και παρέχει έως και 150 τοις εκατό αύξηση στην ταχύτητα για περιήγηση και λειτουργία εφαρμογών, για να δρα ως πραγματικός αντικαταστάτης υπολογιστή. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης 15,6 ιντσών, με επιφάνεια αφής 10 σημείων, ικανοποιεί τόσο τις απαιτήσεις της εργασίας όσο και της ψυχαγωγίας. Συνδυάζοντας την ισχύ με το στυλ, η σειρά 7 Chronos της Samsung διαθέτει μόλις 20,9 χιλιοστά πάχος, οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου και μπαταρία με διάρκεια ζωής 11-ώρες, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται περισσότερο όπου και αν βρίσκονται.

Η σειρά 7 Ultra της Samsung συνδυάζει φορητότητα και επιδόσεις σε ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, σώμα από αλουμίνιο. Συνδυάζοντας οκτώ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μία όμορφη 13,3’ ιντσών οθόνη Full HD με μία επιφάνεια αφής 10-σημείων, πλαίσιο αλουμινίου, ένα i5 / i7 επεξεργαστή για γρήγορη επεξεργασία και έως 256GB SSD, αυτός ο υπολογιστής παρέχει την υπολογιστική ισχύ που επιθυμούν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες. Όπως και η σειρά 7 Chronos, θα λειτουργεί σε Windows 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα