Motorola Motoluxe

09:52 6/4/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Προσιτό smartphone που απαιτεί την προσοχή σου.

Η νέα συσκευή της Motorola που κυκλοφόρησε μόλις στην ελληνική αγορά φιλοδοξεί να κάνει την διαφορά στον χώρο των smartphones λόγω… τιμής. Βλέπεις το Motoluxe είναι μια απ’ τις πιο προσιτές προτάσεις της εταιρείας, χωρίς όμως να κάνει εκπτώσεις στα τεχνικά

χαρακτηριστικά –και είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει απόλυτα τον μέσο χρήστη που δεν θέλει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την αγορά ενός αξιόλογου smartphone.

Ωστόσο πριν φτάσουμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφερθούμε στη μοδάτη εμφάνιση της συσκευής, που με πάχος μόλις 9,8 χιλιοστά ξεχωρίζει από αντίστοιχες προτάσεις στην κατηγορία της. Επιπλέον, στο ποιοτικό σώμα του Motoluxe υπάρχει υποδοχή για να βάλεις το αγαπημένο σου lanyard (σε απλά ελληνικά «κορδόνι λαιμού») καθώς και φωτισμός που σε ενημερώνει όταν έχεις ειδοποιήσεις (emails, κλήσεις κ.λπ.).

Η εντυπωσιακή οθόνη αφής δεσπόζει στην πρόσοψη και έχει διάμετρο τέσσερις ίντσες και ανάλυση 480x854 pixels, που μεταφράζεται σε 244 pixels ανά ίντσα –ένας αριθμός παραπάνω από ικανοποιητικός. Όσο για τον επεξεργαστή είναι χρονισμένος στα 800MHz, ενώ διαθέτει επίσης 512MB μνήμη RAM και περίπου 300MB εσωτερικής μνήμης διαθέσιμης στον χρήστη, επεκτάσιμης με κάρτες microSD χωρητικότητας έως 32GB. Το Motoluxe «τρέχει» Android Gingerbread και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να είναι πάντα συνδεδεμένοι αλλά και να διασκεδάζουν εν κινήσει.

 

SOCIAL GRAPH & ACTIVITY GRAPH

Το Motoluxe είναι ένα πραγματικά «έξυπνο» τηλέφωνο και το αποδεικνύει με τα χαρακτηριστικά Social Graph και Activity Graph. Το μεν Social Graph «μαθαίνει» με ποιους ανθρώπους έρχεσαι πιο συχνά σε επαφή και σου δίνει εύκολη πρόσβαση σε αυτούς, το δε Activity Graph κάνει το ίδιο ακριβώς με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς περισσότερο. Ευφυές.

 

ΚΑΜΕΡΑ 8MP

Στην πίσω πλευρά του Motorola Motoluxe φιλοξενείται μια κάμερα ανάλυσης 8 megapixels, με LED φλας και αυτόματη εστίαση για να φωτογραφίζεις σαν επαγγελματίας. Η συσκευή έρχεται με τις απαραίτητες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης προεγκατεστημένες, για να μοιράζεσαι τις λήψεις με τους φίλους και την οικογένειά σου σε χρόνο dt.

Διάθεση Motorola Hellas, 210-6800009, www.motorola.gr Τιμή €299

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οθόνη 4,0” capacitive αφής, 480x854 pixelsΚάμερα 8MP / VGA στην πρόσοψηΒίντεο 800x480 pixelsΜνήμη Περίπου 300MB & microSD έως 32GBΣυνδεσιμότητα Wi-Fi, HSDPA, Bluetooth 3.0, A-GPSΔιαστάσεις 117,7x60,5x9,8 χιλ.Βάρος 122 γρ.


 

Keywords
Τυχαία Θέματα