H Pixel Qi υπόσχεται οθόνη καλύτερη του νέου iPad

Με ίδια ανάλυση 2048x1536 pixels και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της blog, η ιδρυτής της Pixel Qi, Mary Lou Jespen ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ετοιμάζει μια νέα οθόνη με ανάλυση 2048x1536 pixels, όμως με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η κα Jespen αναφέρει πως παρότι η άνθρωποι της εταιρείας ενθουσιάστηκαν με την οθόνη του νέου iPad,

σοκαρίστηκαν με την υπερβολικά υψηλή κατανάλωση ενέργειας –περίπου το 90% της μπαταρίας του iPad χρησιμοποιείται μόνο για την τροφοδοσία της οθόνης.

Έτσι, λοιπόν, η Pixel Qi δουλεύει πάνω σε μια νέα οθόνη, που μπορεί να προσφέρει την ίδια, αν όχι ανώτερη ποιότητα εικόνας, με την οθόνη του νέου iPad, διατηρώντας την κατανάλωση ενέργειας σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η Jespen μάλιστα υποστηρίζει ότι η αντίθεση, τα χρώματα και οι γωνίες θέασης είναι ανώτερες απ’ την αντίστοιχη οθόνη που βρίσκεται στο τελευταίο tablet της Apple. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της τελικής αναζήτησης συνεργατών για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης οθόνης –και στο παρακάτω γράφημα μπορείς να δεις την ενέργεια που η Pixel Qi υπολογίζει πως θα καταναλώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα