H LG παρουσιάζει την εφαρμογή Heat Pumps Energy Saving Calculator

Οι χρήστες μπορούν να υπολογίζουν το κέρδος τους σε εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics (LG) μέσω της ειδικής εφαρμογής Heat Pumps Energy Saving Calculator (Μετρητής Εξοικονόμησης Ενέργειας Αντλιών Θερμότητας), δίνει τη δυνατότητα σε καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες, να υπολογίσουν

το κέρδος τους σε εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας και χρημάτων, συγκρίνοντας τις αντλίες θερμότητας LG Therma V με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης.

Η εφαρμογή Heat Pumps Energy Saving Calculator, φιλοξενείται σε ένα ειδικά φτιαγμένο Μicrosite από την LG, το οποίο διαθέτει εύκολο και φιλικό περιβάλλον. Με την είσοδό του στο microsite, ο χρήστης μπορεί να εισάγει τις παραμέτρους της κατοικίας του, όπως την πόλη, τον τύπο κατοικίας, το έτος κατασκευής καθώς και το σύστημα θέρμανσης είτε πρόκειται για καυστήρα πετρελαίου, φυσικού αερίου ή καυστήρα pellet είτε για ενεργειακό τζάκι. Σε επόμενο στάδιο, μπορεί να συγκρίνει το ετήσιο εκτιμώμενο κόστος λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης που χρησιμοποιεί με το αντίστοιχο κόστος θέρμανσης αν χρησιμοποιούσε αντλία θερμότητας LG Therma V.

Στη συνέχεια, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει στον προσωπικό του υπολογιστή τα αποτελέσματα της εφαρμογής, να ‘κατεβάσει’ το σχετικό ενημερωτικό υλικό καθώς επίσης να μοιραστεί τα αποτελέσματα στα Social Media (Facebook & Twitter). Επιπλέον, μπορεί να επικοινωνήσει με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της LG για παραιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις θέρμανσης.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης της LG εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος χρήσης και φιλικότητα προς το περιβάλλον, προσφέροντας υψηλή απόδοση, με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση σε ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους και κτίρια. Οι προτεινόμενες εφαρμογές αποτελούν από τις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού της αγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα