GameBattles.gr

13:01 4/4/2011 - Πηγή: i-TECH4U
Online τουρνουά για PS3, Xbox 360 και PC από την άνεση του καναπέ σου.Η online κοινότητα www.gamebattles.gr, προσφέρει δωρεάν gaming υπηρεσίες στα μέλη της που ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 1.700. Αντικείμενο του GameBattles.gr είναι η σε μηνιαία βάση διοργάνωση online τουρνουά
για παιχνιδομηχανές PlayStation 3 / Xbox 360 και PC. Tα μέλη του GameBattles.gr λαμβάνουν μέρος κάθε μήνα στα online τουρνουά (παίζοντας από το σπίτι) και κερδίζουν μεγάλα έπαθλα. Την προσπάθεια στηρίζουν το e-shop.gr, που χορηγεί τα έπαθλα των νικητών και, φυσικά, το i-TECH4u ως χορηγός επικοινωνίας.PES 201, FIFA11, League Of Legends, Halo,  Call Of Duty, StarCraft 2, Uncharted 2, Dota, είναι κάποια απ’ τα παιχνίδια στα οποία μπορείς να διαγωνιστείς και να κερδίσεις πλούσια δώρα του e-shop.gr.
Ήδη η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή, αφού περισσότερα από 1.700 μέλη έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στο GameBattles.Gr και συμμετέχουν στις μηνιαίες διοργανώσεις του, με τους συμμετέχοντες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι, τόσο από την άψογη διοργάνωση όσο και από τα πλούσια δώρα.Το GameBattles.Gr ενώνει δημιουργικά όλους τους gamers οι οποίοι πέρα από τη συμμετοχή στα τουρνουά έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μέσω forum και μηνυμάτων αλλά και να ενημερώνονται για θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως reviews παιχνιδιών, νέα videos κτλ. Παράλληλα, το «αδελφό» site www.gametube.gr προσπαθεί να καλύψει την ανάγκη των ελλήνων gamers, για συγκεντρωμένα videos μελών, tutorials και walkthroughs. hsl.gamebattles.grΤο HSL (Hellenic StarCraft League) είναι και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο γνωστό σε όλους StarCraft II. 80 συμμετέχοντες συμπλήρωσαν άμεσα τις διαθέσιμες θέσεις της 1η σαιζόν, και κάθε βδομάδα δίνουν μάχες για πρόκριση από ομίλους σε playoffs φτάνοντας τελικά στον πρωταθλητή. Ταυτόχρονα κάθε βδομάδα αρκετοί από τους αγώνες μεταδίδονται LIVE σε πραγματικό χρόνο, με περιγραφή από Έλληνες casters δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα μέλη να παρακολουθήσουν τις μονομαχίες των παικτών στο HSL.

Συντονίσου σήμερα κιόλας στη συχνότητα των e-sports και του GameBattles.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U