Dragon's Dogma: Dark Arisen - Game Report

08:29 9/6/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Σε ένα βαθύ, βαθύ μπουντρούμι.

Το Dragon’s Dogma, κυκλοφόρησε πέρυσι για το PS3 και το Xbox 360, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές από τους παίκτες και από τον εδικό τύπο. Ένα προσεγμένο action RPG, με ανοικτό κόσμο, πανέμορφα γραφικά, μυστήρια ιστορία και εθιστικό gameplay. Φέτος η Capcom αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το παιχνίδι, ενσωματώνοντας επιπρόσθετο περιεχόμενο.

Το Dark Arisen, περιέχει ότι και το πρώτο παιχνίδι, μαζί με τα καινούργια επιπρόσθετα και δεν διατίθεται ξεχωριστά σαν DLC.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΑΧΕΣ

Σε όσους ξέφυγε το Dragon’s Dogma την πρώτη φορά, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να το αποκτήσουν τώρα, αφού πρόκειται για ένα από τα καλύτερα action RPGs της περασμένης χρονιάς. Mε επιρροές από τον ανοικτό κόσμο του Skyrim, την αινιγματικότητα του Shadow of the Colossus, τα τέρατα του Monster Hunter και την δυσκολία του Dark Souls, στην πράξη το Dragons Dogma αποδεικνύεται τελείως ξεχωριστό. Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, γεμάτος με τέρατα που έχουν υβριδικές μορφές από λιοντάρια, φίδια και τράγους, ομάδες ληστών και goblins, ενώ σχεδόν παντού ελλοχεύει ο τρόμος ! Έχεις όμως την δυνατότητα να φέρεις μέχρι και τρεις βοηθούς, με τον έναν από αυτούς μόνιμο, του οποίου ορίζεις το όνομα και την κλάση, ενώ μπορείς να του δώσεις skills και upgrades και να τον μοιραστείς με φίλους σου online. Οι μάχες είναι εκπληκτικές, με ένα σύστημα που εύκολα μαθαίνεις, αλλά δύσκολα τελειοποιείς, γεγονός που σε αφήνει με ένα βαθύ αίσθημα ικανοποίησης μετά από κάθε νίκη. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης ατελείωτο loot, crafting και πλήρες customization, κάνοντάς το βαθύτερο και εθιστικό, ενώ τα γραφικά του και ιδιαίτερα το animation, βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, με τις σκοτεινές κατακόμβες να δείχνουν φρικαλέες και τα τέρατα να εκτελούν εφιαλτικές χορογραφίες.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Το αρχικό παιχνίδι ήταν ήδη μεγάλο με πολλές μάχες, άπειρους εχθρούς και ποικιλία περιοχών για περιήγηση. Στο Dark Arisen, προστίθενται περισσότερα από εκατό αντικείμενα, 25 νέοι εχθροί, μπόλικα νέα quests και περιοχές για εξερεύνηση, κάνοντας το την απόλυτη έκδοση του Dragon’s Dogma. Μόνη παραφωνία, είναι το κόστος που καλούνται να πληρώσουν εκ νέου οι κάτοχοι του πρωτότυπου Dragons Dogma. Το νέο περιεχόμενο είναι ουσιαστικά για χαρακτήρες υψηλού level (45+), αλλά είναι φυσικά διαθέσιμο για τους βετεράνους του πρωτότυπου τίτλου. Τα «ψάρια», αναγκαστικά θα πρέπει να ιδρώσουν. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα