“Amazing Party” από τα Nokia Lumia και τον Best 92,6

16:13 2/4/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Την Πέμπτη 5 Απριλίου, 18:00 με 20:00 το απόγευμα.

Δελτίο Τύπου

Τα δύο πρώτα μέλη της οικογένειας Nokia Lumia και ο ραδιοφωνικός σταθμός Best 92,6 προσκαλούν τους φίλους τους στο πιο “Amazing party” στο Rock & Roll bar στο Κολωνάκι.

Την Πέμπτη, 5 Απριλίου στις 18:00-20:00 το απόγευμα, οι φίλοι της Nokia μπορούν να έρθουν και να βγάλουν φωτογραφίες κρατώντας τα καινούρια Nokia Lumia 800

και Nokia Lumia 710 στον φωτογραφικό θάλαμο της εκδήλωσης, να απολαύσουν τις μουσικές επιλογές της DJ Μαρίας Παπιδάκη στο Rock & Roll, Φιλικής Εταιρείας 14 και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το δικό τους καταπληκτικό Nokia Lumia.

 

Nokia Lumia 800

Το εντυπωσιακό Nokia Lumia 800, με έντονους χρωματισμούς (γαλάζιο, ματζέντα, μαύρο και λευκό) και σχεδίαση που τραβά τα βλέμματα, έρχεται εξοπλισμένο με το πρόγραμμα Internet Explorer 9, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσβαση στο Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο ή τα κοινωνικά δίκτυα γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου κατευθείαν από την αρχική οθόνη, οποία, παράλληλα, μπορείτε να οργανώσετε τις επαφές σας ή τα information threads που σας ενδιαφέρουν. Η οθόνη ClearBlack, τεχνολογίας AMOLED έχει διάσταση 3.7 ιντσών, ενώ η συναρμογή της με το –λεπτό- σώμα της συσκευής είναι τέλεια. Το Nokia Lumia 800 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1.4 GHz ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας γραφικών και λειτουργία hardware acceleration. Διαθέτει κάμερα με φακούς Carl Zeiss και λειτουργία instant-share, αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης, εσωτερική μνήμη 16GB και δωρεάν online αποθήκευση μέσω SkyDrive για την αποθήκευση αρχείων μουσικής και φωτογραφιών.

 

Nokia Lumia 710

Το Nokia Lumia 710, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες που θέλουν μια συσκευή χωρίς περιττά χαρακτηριστικά. Η δυνατότητα εναλλαγής της πλάτης και οι χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές επιτρέπουν σε ακόμη περισσότερους χρήστες να φέρουν τη συσκευή κοντά στα δικά τους μέτρα. Tο Nokia Lumia 710 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση πρόσβαση στα social media, να επιτρέπει το άμεσο ανέβασμα φωτογραφιών και να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή περιήγηση στο Ίντερνετ, μέσω του IE9. Διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, και μπορεί να συνδυαστεί με μαύρη, λευκή, γαλάζια, φούξια ή κίτρινη πλάτη. Το Nokia Lumia 710 διαθέτει ίδιο επεξεργαστή 1.4 GHz, hardware acceleration και επεξεργαστή γραφικών με το Nokia Lumia 800, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα