Ζωή Κωνσταντοπούλου για Τέμπη και πρόταση δυσπιστίας: Η συγκάλυψη άρχισε από το πρώτο λεπτό

«Η Πλεύση Ελευθερίας αυτονοήτως υπέγραψε την πρόταση μορφής. Ήδη από χθες επικοινώνησα με τον κ. Ανδρουλάκη», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Περιστύλιο της Βουλής μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Σημαντικό η κυβέρνηση να κληθεί σε απολογία….. Η συγκάλυψη άρχισε από το πρώτο λεπτό και συνεχίζει να μαίνετα με ενέργειες συγκάλυψης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό» πρόσθεσε η κα

Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας πως «οφείλω να πω ότι είδαμε στα κυβερνητικά έδρανα τους συνήθως υπόπτους αλλά δεν είδαμε τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Καραμανλή. Καλώ τον κ Μητσοτάκη να προσέλθει στη Βουλή. Να δώσει εξηγήσεις».

«Είναι υποχρέωση της Πλεύσης όχι μόνο ως επικεφαλής, αλλά και ως συνηγόρου οικογενειών θυμάτων, ως ανθρώπου και πολίτη που δεν ανέχομαι αυτή την συγκάλυψη να κάνω τα πάντα για να δοθούν απολογίες και να κάτσουν στο σκαμνί και να μπουν φυλακή οι πραγματικοί υπαίτιοι».

Ερωτηθείσα για την κατηγορία Βορίδη προς τον Ανδρουλάκη που τον χαρακτήρισε εντολοδόχο εκδοτικών συμφερόντων, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε πως πρόκειται για «μια τακτική του αντιπερισπασμού. Να καλείσαι να απολογηθείς για βαρύτατα κακουργήματα και να απαντάς δείχνοντας εκείνους που ζητούν λογοδοσία. Ο κ. Βορίδης είναι και ο ίδιος εμπλεκόμενος στην υπόθεση, είναι εκείνος που έχει αναλάβει την βρώμικη δουλειά της υπεράσπισης της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη. Η τεχνική αυτή δεν θα περάσει, νομίζω το έδειξα. Αν έτσι λογαριάζουν να αντιμετωπίσουν ένα προσκλητήριο…

Δεν τον καλούν τον κ. Μητσοτάκη τα κόμματα, τον καλούν οι πολιτες, μιλάμε για ένοχη σιωπή, εκείνου που έχει δηλώσει ότι ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το δυστύχημα», κατέληξε η κα Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση δυσπιστίας – Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης να απολογηθεί στη Βουλή για Τέμπη, υποκλοπές και κράτος δικαίου

Πρόταση δυσπιστίας: Κόντρα Ανδρουλάκη-Βορίδη για «καθεστωτικές πρακτικές» και «εντολοδόχους εκδοτικών συμφερόντων» – «Να απολογηθεί ο Μητσοτάκης»

Παναγιώτης Δουδωνής: «Αυτή η πρόταση μομφής φέρνει τον καθένα από την κυβερνητική πλειοψηφία προ των ευθυνών του»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Τέμπη,zoi konstantopoulou, tebi