Ζευγάρι Τσέχων συνελήφθη στη Ρόδο για εξαγωγές χασίς και καπνού

ΕΛΛAΔΑ

Δύο Τσέχοι, ηλικίας 44 και 38 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής, στις Φάνες Ρόδου, κατηγορούμενοι για κατοχή, διακίνηση, καλλιέργεια κάνναβης και λαθραίου καπνού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες κατηγορούνται πως καλλιεργούσαν σε αγροτική περιοχή της Ρόδου φυτά κάνναβης και καπνού, τα οποία επεξεργάζονταν και στη συνέχεια τα συσκεύαζαν κατάλληλα με σκοπό την αποστολή-διακίνησή τους σε χώρες του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών οι αρχές βρήκαν στο ταχυδρομικό κατάστημα Ιαλυσού έξι πακέτα-δέματα, με

παραλήπτες σε χώρες του εξωτερικού, τα οποία περιείχαν πλαστικές συσκευασίες με ποσότητες λαθραίου καπνού.

Ως αποστολέας του δέματος ταυτοποιήθηκε η 38χρονη με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έρευνα, στο αγρόκτημα που χρησιμοποιούσε και διέμενε με τον 44χρονο, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2 κιλών και 179 γραμμαρίων τοποθετημένη σε 1.000 πλαστικές συσκευασίες με θερμοκόλλησηΠοσότητα τριμμένου καπνού βάρους 2 κιλών και 822 γραμμαρίων28 δενδρύλλια κάνναβης13 φυτά καπνού3 ζυγαριές ακριβείαςΤο χρηματικό ποσό των 1.735 ευρώΔίκυκλη μοτοσυκλέτα και 2 κινητά τηλέφωνα

Επιπρόσθετα, εντοπίστηκε φυτώριο όπου βρισκόταν σε ανάπτυξη καλλιέργεια καπνού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΤσέχοιΡόδοςναρκωτικάκαπνόςσυλλήψειςταχυδρομείοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα