Υπουργός για μισή μέρα-Τwitter και αντιδράσεις... παραίτησαν τον Δ.Καμμένο-Ο Π. Σγουρίδης στην θέση του!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανακοίνωσε ότι ο υφυπουργός Δημήτρης Καμμένος, θα παραιτηθεί μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια για τα επίμαχα ομοφοβικά, αντισημιτικά και ρατσιστικά tweets. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ

στη θέση του θα τοποθετηθεί ο Παναγιώτης Σγουρίδης. Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε παρέμβει στην υπόθεση, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets.

Υπουργός για λιγότερο από μια μέρα! Μοιάζει απίστευτο είναι όμως απόλυτα αληθινό. Κι αυτό καθώς ο σάλος που προκλήθηκε από τα tweets του Δημήτρη Καμμένου, έγιναν θέμα της ημέρας για ΜΜΕ, social media αλλά και για στελέχη της ίδιας της κυβέρνησης που ζήτησαν μετ' επιτάσεως την αποπομπή του στελέχους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι τόσο το Ισραηλίτικο Συμβούλιο είχε προειδοποιήσει από τον Ιούνιο κιόλας, ενώ και οι ίδιοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν πάρει αποστάσεις από το στέλεχός τους. Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ανάρτηση της περίφημης πύλης του Αούσβιτς, σε σχόλιό του για τους "Μένουμε Ευρώπη", το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο καλούσε σε αποδοκιμασία του ευτελισμού του Ολοκαυτώματος.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είχαν τότε εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία έπαιρναν σαφείς αποστάσεις από την εν λόγω ανάρτηση, κάτι που προκάλεσε το μένος του Δημήτρη Καμμένου, που είχε επιτεθεί λεκτικά στην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη εντός του κοινοβουλίου! Μπορείτε να θυμηθείτε τα γεγονότα διαβάζοντας τα ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου, εδώ.

Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) September 23, 2015

Πάνος ΚαμμένοςΔημήτρης ΚαμμένοςTwitterΚυβέρνησηπαραίτησηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα