Υποψήφιους εργαζόμενους θα υποδεχθεί η WIND στις Ημέρες Καριέρας 14-15 Οκτωβρίου

Advertorial

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2017. Αναζητώντας εργαζόμενους με πάθος και ικανότητες, η WIND Ελλάς θα συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/10) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών. Υποψήφιοι εργαζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συνεντεύξεις με στελέχη της εταιρείας και να δώσουν το βιογραφικό τους, διεκδικώντας ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρεία.

Στόχος της WIND Ελλάς είναι η προσέλκυση, η διακράτηση και η ανάπτυξη επαγγελματιών. Οι περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα και Ιωάννινα δείχνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό με πάθος για μάθηση και ανάπτυξη σε ένα δυναμικό περιβάλλον νέων τεχνολογιών αναδεικνύοντας την Εταιρεία ως μια από τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη.

Έχοντας οικονομική ευρωστία και υψηλή τεχνογνωσία, η WIND δεν επενδύει συστηματικά μόνο στα δίκτυα νέας γενιάς αλλά και στους ανθρώπους της:

Απασχολεί το 99% των εργαζομένων της με συμβάσεις αορίστου χρόνουΣτην ομάδα της υπάρχει ίση εκπροσώπηση των δύο φύλων ενώ το 42% των εργαζομένων είναι κάτοχοι πανεπιστημιακών τίτλων

Το 2016 η WIND καλωσόρισε 100 νέα μέλη στην ομάδα της και πραγματοποίησε περισσότερες από 23.378 ώρες εκπαίδευσης για τους ανθρώπους της. Παράλληλα, δημιούργησε το ευ WIND, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ευεξίας που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τους εργαζόμενους της WIND, με κύριο μέλημα τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που οι ίδιοι έχουν προτείνει.

WINDHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα