Υπερενθουσιώδης καθηγητής πηδάει με το κεφάλι από το παράθυρο κατά την διάρκεια μαθήματος για την... ασφάλεια (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα…περίεργο βίντεο δείχνει έναν καθηγητή κυριολεκτικά να βουτάει από το παράθυρο κατά την διάρκεια ενός μαθήματος που αφορούσε την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Ο… υπερενθουσιώδης καθηγητής πήγαινε πέρα δόθε ενώ μιλούσε στα παιδιά για τα επείγοντα περιστατικά πριν κάνει αυτήν την επική βουτιά.

Ο καθηγητής εξήγησε: «Ας πούμε ότι περπατούσα στην πράσινη ζώνη και βλέπω ένα παιδί, το νερό στο ποτάμι είναι πολύ και ρέει πολύ γρήγορα – πολύ επικίνδυνο. Περπατάς και ξαφνικά βλέπεις ένα 2χρονο παιδάκι να πνίγεται. Θα πεις ‘θα σε σώσω’ ή θα σκεφτείς ‘θα μπορούσαν

πνιγώ εδώ πέρα’ . Θέλω να ξέρω.»

Με την τάξη του να είναι ξεκάθαρα μπερδεμένη ο καθηγητής συνεχίζει την διάλεξή του για το πώς να μείνεις ασφαλής κατά την διάρκεια μιας φωτιάς, εξηγώντας αν θα έσωζε πρώτα αυτούς η τον εαυτό του, αναφέρει η Daily Star.

Καθώς εξηγεί κραυγάζοντας τι πρέπει να κάνεις, τρέχει προς το παράθυρο και πηδάει με το κεφάλι, κάτι που αναμενόμενο ήταν να προκαλέσει το γέλιο όλης της τάξης.

Ένα παιδί μάλιστα σηκώνεται για να τσεκάρει αν ο καθηγητής είναι εντάξει πριν σκαρφαλώσει και πάλι πίσω στην τάξη και ζητήσει συγνώμη από τα παιδιά λίγο πριν τελειώσει και το βίντεο.

Τώρα τι υποτίθεται ότι πρέπει να μάθουν τα παιδιά από αυτό το μάθημα δεν είναι γνωστό, αλλά το σίγουρο είναι ότι ήταν αρκετά διασκεδαστικό.

καθηγητής πηδάει από το παράθυροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα