Ξέσπασμα Γεωργιάδη κατά Τσίπρα μέσω Facebook: Κλείνεις τους δρόμους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα από τον πρoσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέλεξε για να … ξεσπάσει τον εκνευρισμό του κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο λόγος; Το μποντιλιάρισμα που συνάντησε κατεβαίνοντας από το Μαρούσι στη Βουλή καθότι σύμφωνα με τα όσα λέει στην ανάρτησή του – την οποία κοινοποίησε και στο Twitter- η κίνηση που συνάντησε ήταν τεράστια και για αυτό έφτεγε… ο Αλέξης Τσίπρας

«Ξεκινώ από Μαρούσι για να είμαι Βουλή στις 09:00. Η Κηφισίας αδιάβατη. Τελικά στο ύψος του Υγεία ανέβηκα στη μηχανή. Και με μηχανή ο δρόμος αδιάβατος. Με κόπο φθάνουμε στο ύψος του Γηροκομείου και τον δρόμο τον έχει κλείσει εντελώς η Τροχαία. Μηχανάκια εκατοντάδες σταματημένα, αυτοκίνητα χαμός, ο κόσμος έβριζε, ρωτάω τον Επικεφαλής: "τί συμβαίνει;" ρωτάω. "Σε λίγο θα περάσει ο κύριος Τσίπρας μου λέει...."και πρέπει να έχετε κλείσει όλη την Κηφισίας; δεν σέβεστε τις δουλειές όλων αυτών;" "εκτελούμε εντολές" η απάντηση του....Πρώτη Φορά Αριστερά....», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αδωνις Γεωγριάδης.

Άδωνις ΓεωργιάδηςΑλέξης Τσίπραςδρόμοςκλειστός δρόμοςκίνησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα