Ξεσπά η μητέρα της Μελίνας Ασλανίδου για ψευδές δημοσίευμα (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Ντόρος έχεις ξεσπάσει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Spirto» το οποίο υποστηρίζει πως η Μελίνα Ασλανίδου βρίσκεται στα μαχαίρια με τους γονείς της, δεν τους βοηθά οικονομικά και τους έχει αφήσει να τους ταϊζει ένα Ιδρυμα.

Η μητέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα και σημείωσε πως όταν άκουσε την …είδηση λίγο έλειψε να πάθει εγκεφαλικό.

«Απα πα πα. Δηλαδή μου σηκώθηκε η τρίχα! Όχι δεν υπάρχει αυτό! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το παιδί μου! Είναι αδύνατο

αυτό να συμβαίνει! Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ευχαριστώ που πήρατε! Αλλά δεν ισχύει… Είναι πράγματα αυτά! Η Μελίνα μας βοηθάει πάρα πολύ και όποτε μπορεί μας βοηθάει! Το δικό μου το παιδί μιλάει με όλο το χωριό αυτό το θέμα δεν υπάρχει!», ανέφερε η κ. Ανατολή Ασλανίδου μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Δημοσιογράφος της εκπομπής επικοινώνησε και με το εν λόγω Ίδρυμα και μίλησε με μέλος του διοικητικού συμβουλίου που διέψευσε επίσης το δημοσίευμα. «Σε καμία περίπτωση! Δεν ξέρω αν πριν από το 2000 είχε γίνει κάτι, αλλά από το 2000 και μετά που είμαι εγώ, δεν ισχύει! Μία φορά συνεργάτης μου επικοινώνησε με τον πατέρα της κ.Ασλανίδου, όχι για να του δώσουμε φαΐ, αλλά για να μεσολαβήσει ο μπαμπάς της, να κάνει η Μελίνα μία φιλανθρωπική συναυλία!», ανέφερε η κ. Καρασαβίδου.

Αναφερόμενη στο δημοσίευμα η Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά. «Δεν ήταν ποτέ τα χρήματα πάνω από την οικογένεια μου! Σαφώς χρειάζονται τα χρήματα για να ζήσουμε, όμως το αν βάζεις τα χρήματα πάνω από όλα μπορεί να κάνεις και λάθος κινήσεις!», ανέφερε.

Μελίνα ΑσλανίδουδημοσίευμαίδρυμαοικογένειαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα